19 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, seyirci hangi diziyi reyting birincisi yaptı?

19 Mart Salı akşamında son haftaların izleyici rekortmeni Bahar, tarihi Mehmed:Fetihler Sultanı, casus-gerilimli Ben Bu Cihana Sığmazam, dram-aksiyon Yabani… Her biri birbirinden kaliteli yapımlar izleyici kapmak için kıyasıya yarıştı. Hangi dizinin izleyiciyi kaptığı belli oldu mu? 19 Mart reyting sonuçlarının lideri kim olacak?

19 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, seyirci hangi diziyi reyting birincisi yaptı?

19 Mart Salı gününün reyting sonuçları şimdiden araştırılıyor. Gülmek ve keyifli vakit geçirmek isteyenler mi, tarihi merak edenler mi, aksiyon severler mi galip gelecek?

BAHAR

Salı akşamları Show tv’de yayınlanan Bahar dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu, hem konusuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu dizilerden. Demet Evgar’ın usta oyunculuğunun yanında Buğra Gürsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi usta oyuncuların da eşlik ettiği Bahar reyting sıralamasında birinciliğin favorilerinden.

YABANİ

Dram-aksiyon karışımı Yabani dizisi de gençlerin tercih ettiği yapımlardan. Sokaklarda yaşayan çocukların hayat verdiği kesitlerle dikkat çekmeyi başaran yapımda Yaban’ın aşk ve entrikalarla mücadelesi sergileniyor.

SURVİVOR ALL STAR

TV8 her zamanki gibi Survivor All Star yarışmasıyla izleyici kitlesinden bişey kaybetmeyecek gibi duruyor. 12 Mart Salı akşamı 3. Olan Survivor All Star bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM

ATV’de başrolde Oktay Kaynarca’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon severlerin tercih ettiği bir dizi.

RÜZGARLI TEPE

Kanal 7’de hafta içi her akşam yayınlanan Rüzgarlı Tepe klasik arkası yapım dizilerinden. Özellikle orta yaş üstü kitleyi kendine bağlayan Kanal 7’nin reyting sonuçlarında kaçıncı olacağı belli değil.

19 Mart reyting sonuçları açıklandı. İşte sonuçlar;

1 BAHAR SHOW TV

2 BAHAR (OZET) SHOW TV

3 SURVIVOR ALL STAR TV8

4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW

5 ESRA EROL'DA ATV

6 YABANI NOW

7 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV

8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

9 SHOW ANA HABER SHOW TV

10 MEHMED FETIHLER SULTANI TRT 1

11 PROF. DR. NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV

Kaynak: Diyarbakır Söz