26 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, hangi dizi izleyiciyi kaptı?

26 Mart Salı akşamında son haftaların birincisi Bahar, tarihi Mehmed:Fetihler Sultanı, casus-gerilimli Ben Bu Cihana Sığmazam, dram-aksiyon Yabani… 26 Mart reyting sonuçlarının lideri kim olacak?

26 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, hangi dizi izleyiciyi kaptı?

26 Mart Salı gününün reyting sonuçları şimdiden merakla bekleniyor. Neşeli vakit geçirmek isteyenler mi, tarihi merak edenler mi, aksiyon severler mi galip gelecek?

BAHAR

Bahar dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu, hem konusuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu dizilerden. Demet Evgar’ın usta oyunculuğunun yanında Buğra Gürsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi usta oyuncuların da eşlik ettiği Bahar reyting sıralamasında birinciliğin favorilerinden. Hem gün hem de hafta bazında lider olan Bahar bu hafta da liderliğini korur mu?

BAHAR 7. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar 7. Bölümde Evren ve Timur’un Bahar için karşı karşıya gelmesi dikkat çekti. Bahar’ın Aziz Uras ve Seren’i yakalaması, eğlenceli anlara sahne oldu. “Timur’u affedemiyorum ameliyattan sonra…” sözleriyle içindeki kırgınlığın altını çizen Bahar; gün geçtikçe kendinden emin, güçlü bir kadına dönüşeceğinin sinyallerini verdi. Rengin ise babasının ölümünün ardından yas tutarken kendini kaybeder.

Bu arada Bahar’a bu bölümden itibaren yeni bir oyuncu daha katıldı. Rüzgar karakteriyle diziye dahil olan Deniz Sarıkaş’la birlikte Bahar yeni bir boyut kazanacak.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizide Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YABANİ

Dram-aksiyon karışımı Yabani dizisi de gençlerin tercih ettiği yapımlardan. Sokaklarda yaşayan çocukların hayat verdiği kesitlerle dikkat çekmeyi başaran yapımda Yaban’ın aşk ve entrikalarla mücadelesi.

SURVİVOR ALL STAR

TV8 her zamanki gibi Survivor All Star yarışmasıyla izleyici kitlesinden bir şey kaybetmeyecek gibi duruyor. 19 Mart Salı akşamı 3. Olan Survivor All Star bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM

ATV’de başrolde Oktay Kaynarca’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon severlerin tercih ettiği bir dizi.

26 Mart reyting sonuçları:

1    BAHAR    SHOW TV
2    BAHAR (OZET)    SHOW TV
3    SURVIVOR ALL STAR    TV8
4    SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER    NOW
5    YABANI    NOW
6    ESRA EROL'DA    ATV
7    BEN BU CIHANA SIGMAZAM    ATV
8    AVUSTURYA-TURKIYE HAZIRLIK MACI KARSILASMASI    TRT SPOR
9    MEHMED FETIHLER SULTANI    TRT 1
10    MUGE ANLI ILE TATLI SERT    ATV
 

Kaynak: Diyarbakır Söz