6 Nisan reyting sonuçları | Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Korkma Ben Yanındayım reyting sonuçları açıklandı mı?

6 Nisan Cumartesi reyting sonuçlarında lider adayı Gönül Dağı, Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Korkma Ben Yanındayım var. Geçen hafta ilk 3'te Gönül Dağı, Survivor All Star ve Kardeşlerim yer almıştı. Reyting liderliği için hangi yapım favori?

6 Nisan reyting sonuçları | Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Korkma Ben Yanındayım reyting sonuçları açıklandı mı?

6 Nisan Cumartesi akşamı reyting sonuçlarında bu hafta Yan Oda yerine Bay Link Kayıp Efsane filmi, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım… Hangi program liderlik koltuğuna oturacak?

GÜLDÜR DÜLDÜR SHOW

Show Tv’nin cumartesi akşamı neşelendiren tiyatro programı. Keyifli vakit geçirmek isteyenlerin tercihi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

Kanal D’de cumartesi akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş 79. Bölümüyle ekranlara geldi. 30 Mart reyting sonuçlarında ilk 10’a giremeyen dizinin final yapacağı kesinleşti.

GÖNÜL DAĞI

TRT1’in önde gelen dizilerinden. Bozkırda bir Anadolu masalı sloganıyla gönüllere taht kuran amca oğullarının mücadelesinin konul alındığı Gönül Dağı reyting sonuçlarının liderlerinden. 30 Mart Cumartesi günü reyting birincisi olan Gönül Dağı, kâh güldürüp kâh ağlatırken bazen de düşündüren replikleriyle en çok izlenen yapımlardan.

6 Nisan reyting sonuçları açıklandığında haberimizden okuyabilirsiniz.

Reyting Nasıl Ölçülür?

Bir televizyon programı yapıyorsanız, yaptığınız programın ne kadar izlendiği o programa devam edip edemeyeceğini belirler. Programın ne kadar kaliteli olduğundan çok ne kadar izlendiği önemlidir. Bu nedenle de programların ne kadar izlendiğini ölçmek amacı ile bazı evlere reyting makineleri yerleştirilerek ortalama olarak hangi programların daha çok izlendiği tespit edilir.

Reyting ölçümü yapılmadan önce illerdeki sosyal yapı incelenerek bazı aileler denek olarak seçiliyor. Belirlenen denek ailelerin televizyonlarına ise, “peoplemeter” (izleyici ölçer) adı verilen cihazlar takılıyor. Her akşam bu cihazlar aracılığı ile bağlantı kurularak veriler merkeze aktarılıyor. Veriler merkezde derlenip düzenlendikten sonra ise, müşterilere ulaştırılıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz