BKM Komedyenlerinden Özgür Turhan sahneden düştü, hastaneye kaldırıldı!

BKM komedyenlerinden Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisi esnasında sahneden düştü. Yaralanan Özgür Turhan, hastaneye kaldırıldı.

BKM Komedyenlerinden Özgür Turhan sahneden düştü, hastaneye kaldırıldı!

Komedyen Özgür Turhan, sosyal medya hesabından paylaştığı içerikleriyle dikkatleri üzerine çekerek ünlendi. Turhan, yaptığı tek kişilik stand-up gösterileriyle de geniş hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

İZMİR’DE GÖSTERİDEYDİ

İzmir'deki gösterisi için sahneye çıkan 32 yaşındaki Özgür Turhan, bir anda seyircilerin oturduğu yerle sahne arasındaki boşluğa düştükten sonra baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin akabinde hastaneye kaldırıldı. Özgür Turhan'ın eşi Deniz Bağdaş ise bu kaza sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Özgür Turhan'ın sağlık durumu hakkında bilgiler veren ve iyi olduğunu açıklayan Deniz Bağdaş, "Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Dün İzmir gösterisinde sahnede aşağıya düşüp baygınlık geçirmişti. Şekeri düşmüş ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özeti bu... Özgür döndüğünde kendisi de bir açıklama yapacaktır" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz