Bodrum'da Bengü rüzgarı esti! Gönüldaşlarım benim

Şu sıralar Kapışma adlı yarışmada jüri üyeliği yapan güzel ve seksi şarkıcı Bengü, Halikarnas Disko’daki performansına en çok beğenilen şarkılarından ’Feveran’ ile başladı. Ön taraftaki alev makinesinden çıkan alevler eşliğinde sahneye çıkan güzel şarkıcı Bengü, şarkının bitiminde "Çok havalı bir çıkış oldu" dedi.

Bodrum'da Bengü rüzgarı esti! Gönüldaşlarım benim

Kırmızı renkli mini elbise giyen şarkıcı, dinleyenlerin bayramını kutlarken, bayram öncesi yaşanan sele neden olan yağmurlu havayı kastederek "Gerçi biraz böyle bereketli bir bayram oldu Bodrum için. Ama bu akşam acısını çıkartalım istiyoruz" diye konuştu.

“GÖNÜLDAŞLARIM”

’Haberin olsun’, ’İki Melek’ adlı şarkıları ile konserine devam eden Bengü "Yazın son günlerinden yalnız olanları da görmek istiyorum, gönüldaşlarımı" dediğinde, yalnız olduklarını belirtenlere "Bu kadar çok mu yalnız var" diye karşılık verdi. Şarkıcı, erkek izleyenlerine "Siz kesin kızları uyuttunuz da geldiniz. Öyle bir tipimiz var. ’Aşkım seni güneş çarpmıştır. Ben birazdan geleceğim’ diyerek, çıktınız değil mi" dedi.

SAAT 03.00 ŞARKISI

Aynı albümünden ’Saat 03.00’ şarkısı ile devam eden Bengü, başlangıçta olduğu gibi ’Feveran’ şarkısı ile konserini bitirdi. Yaklaşık bin 300 kişinin izlediği konsere katılanlar şarkılara eşlik edip eğlendi. Bir ara vokalistlerine mikrofonu bırakan Bengü’nün 1.5 saat süren konserinde sık sık elbisesini çekiştirerek düzeltmesi dikkatlerden kaçmazken, vokalistinden de bu konuda yardım aldığı görüldü.

Kaynak: Posta   

Kaynak: Diyarbakır Söz