Fox Tv’de başlayan Gaddar dizisinin Aydan’ı Sümeyye Aydoğan kimdir, Sümeyye Aydoğan nereli?

Fox Tv’de yılbaşından beri fragmanları dönen Gaddar dizisinde Aydan karakterine can veren güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan kimdir, Sümeyye Aydoğan nereli, oyuncu ile ilgili merak edilenler…

Fox Tv’de başlayan Gaddar dizisinin Aydan’ı Sümeyye Aydoğan kimdir, Sümeyye Aydoğan nereli?

Başrolde Çağatay Ulusoy’un olduğu Fox Tv’nin yeni dizisi Gaddar’da rol alan güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan’la ilgili bilinenler..

Daha önceleri Taçsız Prenses ve Sadakatsiz gibi popüler dizilerde de rol almış olan Sümeyye Aydoğan Gaddar dizisinde de Aydan karakterini canlandıracak.

2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul’da doğan Aydoğan aslen Arnavut kökenlidir. İlk film tecrübesini 2020 yılında Aile Hükümeti filmiyle yaşayan Aydoğan 2021 yılında da Kahraman Babam dizisiyle de ilk dizi tecrübesini yaşadı.

Aydoğan, Sadakatsiz dizisinde "Ceren" karakterini ve aynı yıl içinde Geçen Yaz filminde "Oya" karakterini canlandırdı. 2022 yılında ise ilk başrolü olan Duy Beni dizisinde "Melisa Gerçek" karakterini canlandırdı. Duy Beni dizisinden sonra ise 2023 yılında FOX'ta yayımlanan Taçsız Prenses dizisinde "Yağmur Elem" karakterini canlandırdı. Sezon finalinde diziden ayrıldı Aynı yıl, Kanal D'de yayımlanan Dönence dizisinin kadrosuna dahil oldu.

2023 yılında 13 bölüm olarak yayımlanan Akif dizisinde ve Magarsus dizisinde "Damla" karakterini canlandırmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz