Kırgın Çiçekler 8. Son Bölüm - Kızlar serbest

ATV’nin fenomen reyting tepelerinde yüzen ve hiç de inmeye niyeti olmayan dizisi Kırgın Çiçekler 8. Bölümü ile ekranlara konuk oldu. 17 Ağustos Kırgın Çiçekler 8. Bölüm (Yeni Bölüm) izleyemeyenler çok şey kaçırdı. Kızlar serbest kaldı ve daha başka Kırgın Çiçekler 8. Son bölümünde neler oldu, “Kırgın Çiçekler 8. Bölüm tek parça izle” diye arama yapanların yanıtı haberimizde…

Kırgın Çiçekler 8. Son Bölüm - Kızlar serbest

Kırgın Çiçekler 8. Son bölümü ile de ekranlara kilitledi. Ekranları başında reklamlarda bile kanal değiştirmeden izlenen dizi Kırgın Çiçekler son bölümde neler oldu işte ayrıntılar.

KIRGIN ÇİÇEKLER 8. SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Mesude'nin Kemal cinayetini üstlenmesiyle birlikte kızlar da serbest kaldı. Kader, Kemal’i ortadan kaldıran kişinin annesi olduğu kanaatine vawrdı. Bu arada Eylül de Mesude’nin serbest kalması için çareler düşünüyordu ki herkes büyük bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Toprak, Feride ile barışmaya çalışırken bir yandan kendini ona acındıran Defne'nin tuzağına düşer. Nazan, Eylül'ü hayatlarından uzaklaştırmak için Serkan'ı kızlara zarar vermekle tehdit eder. Serkan, Eylül'e bir zarar gelmesin diye ondan uzak durur. Cemre ise Serkan'a git gide âşık oluyordu.

KIRGIN ÇİÇEKLER 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz