Özcan Deniz'in B ve C Planı Hazır!

Uzun süredir ekranlardan uzak duran Beren Saat’e teklifler yağdığı hepimizin malumu. Ancak Özcan Deniz, uzun süredir Beren Saat'in peşinden koşuyormuş. Yeni film için Beren Saat'e teklif götüren Özcan Deniz reddedilmesi halinde B ve C Planı olan Hazal Kaya ile Yasemin Allen'in kapısına gidecek. İşte ayrıntılar...

Özcan Deniz'in B ve C Planı Hazır!

Ay Ya­pı­m’­la iki si­ne­ma fil­mi için gö­rü­şen, Mer­yem Uzer­li ve Ha­lit Er­gen­ç’­in ye­ni di­zi­le­ri­nin Du­ba­ili yapım­cı­sın­dan di­zi tek­li­fi alan Be­ren Sa­at’­e şim­di de Öz­can De­niz ye­ni fil­mi için baş­rol tek­lif et­ti.

Bugün’ün haberine göre; Özcan De­niz,  da­ha ön­ce Evim Sen­sin ile  Su ve Ateş film­le­ri için de Beren Sa­at’­le ça­lış­mak is­te­miş­ti an­cak olum­lu ya­nıt ala­ma­mış­tı. Bu kez ol­duk­ça ka­rar­lı olan De­niz, Be­ren Sa­at’­ten cevap bek­li­yor.

BE­REN KA­BUL ET­MEZ­SE HA­ZA­L’­A TEK­LİF EDE­CEK

Öz­can De­ni­z’­in B ve C pla­nları da ha­zırmış. Özcan De­niz, eğer Be­ren Sa­at tek­li­fi ka­bul et­me­z ise Hazal Ka­ya­’nın ka­pı­sı­na gidecek.O da ol­maz­ ise ‘Su ve Ate­ş’ fil­min­de bir­lik­te rol al­dı­ğı güzel yıldız Ya­se­min Al­le­n’­e uğrayacak.

2 MİLYON LİRALIK TEKLİF

Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun ak­lı­nı çel­me­ye ça­lı­şan en cid­di tek­lif­ler­den bi­ri de Arap ser­ma­ye­siy­le ku­ru­lan O3 isim­li şir­ket­ten gel­di. Fir­ma, bü­yük bir şöh­re­te sa­hip olan Sa­at’­e pe­şin 2 mil­yon li­ra tek­lif et­ti. Öte yan­dan Sa­at’­i şöh­re­te ka­vuş­tu­ran Ay Ya­pım da iki si­ne­ma fil­mi se­nar­yosu gön­der­di.

Kaynak: Diyarbakır Söz