Popüler dizi final kararı aldı

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Safir' dizisi için final kararı alındı. Dizinin kaçıncı bölümde final yapacağı belli oldu. İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan ve Gizem Sevim gibi isimleri bir araya getiren Safir dizisiyle ilgili son karar verildi. Detaylar haberimizde...

Popüler dizi final kararı aldı

Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı 'Safir' dizisinde İpek Tuzcuoğlu’nun ardından İlhan Şen, Erkan Bektaş ve Gizem Karaca’nın veda edeceği açıklandı.

Geçen hafta reytingleri beklentiyi karşılamayan dizinin 26'ncı bölümde final yapmasına karar verilmiş ancak son haftanın reytinglerine göre birkaç bölüm daha uzatılıp uzatılmayacağı konusuna karar verileceği gündeme gelmişti. Bu sabah dizinin uzatılmayacağı, 26'ncı bölümde yapılacak finalle ekrana veda edeceği ekibe ilan edildi.

NTC Medya'nın Atv için çektiği dizi, Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.

İlhan Şen, İpek Tuzcuoğlu, Gizem Karaca ve Erkan Bektaş'ın ardından pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan 'Safir' dizisinden ayrılmıştı. Bu ayrılıklardan sonra dizinin finali söz konusu oldu. 

ATV ekranlarında yayınlanan 'Safir' dizisinde bir ayrılık daha yaşanacak. 

Başrol oyuncusu İpek Tuzcuoğlu'nun vedasının ardından, dizide 'Ateş' karakterine hayat veren İlhan Şen senaryodaki hikâyesi bittiği için projeye veda edecek.  Şen'in yanı sıra, diziye 'Güneş Açıkalın' karakteriyle dahil olan Gizem Karaca ve 'Vural' karakterini canlandıran Erkan Bektaş ekipten ayrıldı. 


Safir dizisinin Kamuran'ı Sacide Taşaner kimdir?
Oyuncu Sacide Taşaner Safir dizisine dahil oldu. Usta oyuncu Sacide Taşaner, Safir dizisinin kadrosuna katıldı.

22. Bölümden itibaren izleyici karşısına çıkacak olan Taşaner, dizide Ömer'in ablası Kamuran Hala olarak seyirci karşısına çıkacak.
Sacide Taşaner kimdir?
14 Mayıs 1960 tarihinde Isparta'da dünyaya gelen Sacide Taşaner, ilk olarak Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Halide karakteriyle izleyici ile buluştu.

Birçok sinema ve dizilerde rol alan Sacide Taşaner, ünlü oyuncu Kaan Taşaner'in annesidir.

Oyuncular ve rolleri
İlhan Şen. Ateş Gülsoy. Gülsoy ailesinin en büyük oğludur. ...
Özge Yağız. Feraye Yılmaz. ...
Burak Berkay Akgül. Yaman Gülsoy. ...
Erkan Bektaş Vural Bakırcıoğlu. ...
Nur Yazar. Cemile Yılmaz. ...
Gizem Sevim. Aleyna Yılmaz. ...
Can Bartu Arslan. Okan Gülsoy. ...
Gizem Karaca. Güneş Açıkalın.

İlhan Şen
Ateş Gülsoy
Gülsoy ailesinin en büyük oğludur. Yurt dışında eğitim almış, özgür ruhlu, kibar, ölçülü, dürüst ve adaletlidir. Ancak karşısındaki kişi haddini aşınca da son derece tavizsiz biridir. Kapadokya'da tanınan, zengin bir ailede büyümüştür. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybetmiştir. Dedesi Ömer kendi otoritesini ve iradesini kabul ettirmek için sınır tanımayan biri olduğu için ilişkileri çocukluğundan beri çatışma halindedir. Babası öldükten sonra annesi onu adeta babası yerine koymuş, bütün ilgiyi ve korumayı ondan beklediği için Ateş aile içinde aslında baba figürü haline gelmiştir. Annesi Gülfem, kardeşleri Yaman ve Okan onun en kıymetlileridir.


Özge Yağız
Feraye Yılmaz
Feraye, Kapadokya'da yaşayan dünyalar güzeli bir kızdır. Güzel Sanatlar Fakültesinde Moda tasarım bölümü son sınıf öğrencisidir. Babası yörenin ileri gelen ailelerinden Gülsoyların emektarıdır. Feraye çok küçük yaşta annesini kaybetmiştir. Annesinin kaybından sonra babası hastalanıp tekerlekli sandalyeye mahkum kalınca, evde başlarında bir kadın olsun diye tekrar evlenince, Feraye üvey anne elinde zorbalığa maruz kalır. Bu durum ona kendini korumayı ve tek başına ayakları üzerinde durmasını öğretir. Çalışkan, dürüst, inançlı, aşkın gücüne inanan, sadık biridir. Gülsoy'ların ortanca oğlu Yaman'la çocuklukları beraber geçmiştir. İkisinin de ortak noktası anne sevgisini yaşayamayan çocuklar olmalarıdır. Birbirlerinin ilk arkadaşı ilk ve son aşkı olmuşlardır.


Burak Berkay Akgül
Yaman Gülsoy
Gülsoy ailesinin ortanca oğludur. Küçük yaşta kaybettiği babasını hiç hatırlamıyordur. Annesi Gülfem'in ise en gözde çocuğu abisi Ateş'tir. Yaman kardeşi Okan'la beraber anneleri için hep ikinci planda kalmıştır. Ateş'in o henüz küçük bir çocukken evden ayrılmasıyla aile içindeki dengeyi korumak için dedesi Ömer'in otoritesine boyun eğmek zorunda kalmıştır. Annesi tarafından göremediği sevgiyi de beraber büyüdüğü Feraye'de bulmuş ve ona çocukluğundan beri aşkla bağlı kalmıştır. Ailesinden sevgi görmemesine rağmen, sevdikleri için her şeyi göze alabilen, heyecanlı, romantik yeri geldiğinde dünyayı karşısına alabilecek biridir. En büyük hayali Feraye ile evlenip bu zamana kadar yaşayamadığı sevgiyi hem kendine hem de kuracağı aileye vermektir.


Erkan Bektaş
Vural Bakırcıoğlu
Kapadokya'da doğmuş fakir bir ailenin çocuğudur. Hırslı, güç sahibi olmak isteyen, ailesi tarafından terk edilmiş biridir. Bu yüzden iş dünyasının karanlık tarafında kendini var etmiş, büyük bir maddi kazanca sahip olmuş biridir. Bade ve Bora adında yetişkin iki çocuğu vardır ve onlara çok düşkündür. Para ve ailesi için girmeyeceği tehlikeli oyun yoktur. Ömer Gülsoy'un oğlu Ahmet'le çocuk diyebileceğimiz yaşlarda tanışmış, Ömer'e kendini sevdirmiştir. Tek eksiği itibar olan Vural bu eksiğini de Ömer Gülsoy'la yaptığı ortaklıklarla kazanmayı hedeflemiş biridir.


Nur Yazar
Cemile Yılmaz

Cemile'nin, kızı Aleyna için yapamayacağı hiçbir şey yoktur.


Gizem Sevim
Aleyna Yılmaz

Cemile'nin biricik kızı, Feraye'nin üvey kardeşidir.


Can Bartu Arslan
Okan Gülsoy

Ailenin en küçüğü Okan, deli dolu, günü kurtarmaya göre yaşayan, kendini dedesi Ömer'e kanıtlayabilmek için elinden ne gelirse yapmaya çalışan biri.


Gizem Karaca
Güneş Açıkalın

28 yaşında zeki, güzel ve çekici bir genç kadındır. Kendine özgü bir espri anlayışı vardır, özgüveni yüksek ve dik başlıdır. İnandığı doğruları savunmaktan çekinmez. Bu huyu bazen başına bela olur. Zekâsı sayesinde çözüm bulmakta zorlanmaz.

HABER MERKEZİ
 

Kaynak: Diyarbakır Söz