Poyraz Karayel 35. son bölüm(Poyraz'ın sırrı açığa çıkıyor!)

Kanal D'de iki sezondur fırtına gibi esen kimi zaman romantizm, kimi zaman aksiyon, kimi zaman da komedi barındıran Poyraz Karayel yeni son bölümünde yine nefesleri kesti. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünü paylaştıkları Poyraz Karayel'in son bölümü herkesi şok etti.

Poyraz Karayel 35. son bölüm(Poyraz'ın sırrı açığa çıkıyor!)

9 Aralık Çarşamba akşamı 35. bölümüyle Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel'de Poyraz'ın Sadrettin vurması, Ayşegül'ün Sadrettin'in kendi çalıştığı ve ameliyathanesi bile olmayan hastaneye götürmesi, polisin takibi, tekrar Sadrettin'in Poyraz'ı kaçırarak işkence yapması, Ayşegül ve arkadaşlarının felekten bir gece geçirmesinin ardından yaşanan trajikomik olay... Ve gecenin sonunda gelen sürpriz gelişme.. İşte Poyraz Karayel 35. bölüm detayları;

POYRAZ KARAYEL 35. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz’ın Sadrettin’i vurması herkeste şok etkisi yaratır. Sadrettin Ayşegül’ün çalıştığı hastaneye götürülür. Oradaki tüm imkansızlıklar içinde kurşunun çıkarılması gerekiyordur. Fakat İsmail Karayel ve emniyet müdürü de boş durmaz, onlar da Sadrettin’in peşindedir.

Sadrettin’in Poyraz’ın silahından çıkan kurşunla vurulmuş olması hem Sadrettin’i hem de Poyraz’ı zor durumda bırakacaktır. Üstelik oğlunu vurduğu için Bahri de Poyraz’a çok tepkilidir.

POYRAZ KARAYEL 35. SON BÖLÜM İZLE

Ailesiyle Poyraz’ın arasında kalan Ayşegül Poyraz’ın kalbini kırar. Kendisini affettirmek için şov yapma sırası bu sefer Ayşegül’dedir. Sadrettin ise Poyraz’a kafayı takmıştır. Onun Adil Topal’ın kim olduğunu bildiğine emindir. Poyraz yaklaşan tehlikenin farkında değildir. Behçet’in peşini bırakmayan Bahri, büyük gerçeği öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

POYRAZ KARAYEL 34 BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yatırıldığı klinikten kaçan Begüm, Poyrazlar uyurken Sinan’ı alıp kaçırır. Poyraz ve Ayşegül bunu fark ettiklerinde panikle Begüm’ün peşine düşerler. Fakat Begüm’ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu eder, bir emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düşer.

Hem emniyet hem de İsmail Karayel bu haberlere çok sert tepki gösterir. Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkışmıştır...

Öte yandan Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet’le buluşmaya devam eder. Fakat nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktır. Bunu son anda haber alan Poyraz, Sadreddin’i başı belaya girmeden kurtarabilecek midir?

Kaynak: Diyarbakır Söz