Sakla Beni 23. Bölüm fragmanı | Naz ve Mete yurtdışına mı gidiyor?

Sakla Beni 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Sakla Beni 23. Bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı bile. Sakla Beni’de Mete, Naz, İncila ve Kadir arasında geçen romantik ilişki çıkmazı nereye varacak?

Sakla Beni 23. Bölüm fragmanı | Naz ve Mete yurtdışına mı gidiyor?

Sakal Beni 22. Bölümde Mete ve İncila’nın aşkı son sürat devam ederken Kadir’le Naz arasındaki bağlar da gitgide kuvvetlenir.

Kadir’in Naz’ın babasıyla yaptığı konuşmada nihayet Naz’a olan aşkını itiraf eder. 23. Bölümde bunun nasıl bir karşılığı olacak?

İncila Mete ile yurtdışına gitme planları yaparken babaannesinin İtalya sürprizi ile tüm planlar duya düşer.

Tüm bu soruların cevabı Sakla Beni 23. Bölümde

Sakla Beni 23. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

22. BÖLÜMDE NE OLDU?

Naz'ın boşandıklarını söylemesi Filiz'i sarsarken onun bu haberi kendi başına duyurması Mete'yi öfkelendirdi. Ailelerin gündemine bomba gibi düşen bu boşanma tüm tepkilerin odağı haline gelen Mete ve Naz, onlara sağlanan maddi imkânlardan feragat etmeye mecbur kalırlar.

Mete ve İncila, geleceğe dair onları heyecanlandıracak adımlar atmanın hazırlığındadır. Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren Naz, gerçek hayatın düşündüğü kadar kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleşirken ona yardımcı olmak isteyen Kadir, bir arkadaşının yanında ona iş bulur. Ancak Naz gerçeği öğrenince Kadir zor duruma girer. Kadir ve Naz arasındaki yakınlık git gide daha da güçlenirken bu durum herkesin dikkatini çekmeye başlar.

Mete ile İncila arasında bir şeyler olduğunu öğrenen Kont Ziya ise durumla ilgilenmeye karar verir. Birbirlerine kavuşacakları günler için çabalayan Mete ve İncila, onlar için çok daha başka planlar yapıldığından habersizdir.

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kelebek, Ceyda Düvenci, Kamil Güler, Nizam Namidar, Açelya Devrim Yılhan, Şenay Gürler, Tamer Levent, Sera Tokdemir, Nilüfer Açıkalın, Gökşen Ateş, Edip Saner, Sevinç Erbulak, Sıla Korkmaz.

Kaynak: Diyarbakır Söz