Survivor 6 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim oldu? Burası Survivor

Ağızlar açık izlenen, koltuklara yapıştıran, güç, denge, hırs, intikam, beceri, ne ararsanız bulabileceğiniz Dokunulmazlık oyununu Survivor 2016 6 Mart Ünlüler kaybetti. Heyecan ve merakın üst seviyeye tırmandığı konseyde kimin gideceği bilinmiyordu.Ada konseyine kimin isminin çıkmasıyla ilgili yorumlar İnternet sitelerinde yapılıyordu. Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı, 6 Mart Survivor'da Ünlüler'den kim eleme adayı oldu?

Survivor 6 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim oldu? Burası Survivor

RECEP KAYA

TV8’in reyting rekortmeni ve reyting sonuçlarında zirvede olan vor 2016 6 Mart 2016 akşamı; heyecan, mücadele, aksiyon, gerilim, tartışma, eleme heyecanı vardı. onseyinde bu heyecan zirveye tırmandı ve Ünlüler'in SMS numaraları hatırlatıldı Acun Ilıcalı tarafından.

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?                   

Ve Survivor 2016 Ünlüler konseyinde artık isim yazılmaya geçildi. Geçen haftaki Gönüllüler konseyine oranla Ünlüler konseyi daha sakin geçti. Hemen ardından yarışmacılar kimin gitmesini istiyorsa, isimlerini yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin adayı olduğunu açıkladı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?         

İki gruba ayrılan ;nlüler Tuğba Özay'ın adadan elenmesini, gitmesini istediklerini belirtti. Ünlüler takımındaki bir gruptan 6 kişi yani Mehmet, Yunus, Ezgi, Ebru, Atakan, Yattara ve Seda Tuğba Özay'ın adını (ismini) yazdı. Diğer gruptan Eda, Nagihan, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül  Ebru'yu yazdı. Ünlüler 6 Mart konseyinde ismi en çok yazılan isim Tuğba Özay oldu. Tuğba Özay ilk eleme adayı oldu.

Tuğba Özay eleme adayı olduktan sonra Acun Ilıcalı kendisine söz verdi; "Evet, yine ben varım. Arkadaşların kendi düşünceleri, çok fazla söyleyecek bir şey yok bence. Çünkü ben hem adadaki yaşantıda, herşeyden önce sevgiye, saygıya, paylaşıma, takım ruhuna motivasyonuna, moraline inanan bir insanım. Ada yaşantısında bir sıkıntı yarattığımı düşünmüyorum. Elimden geldiğince diğer arkadaşlar gibi mücadele ediyorum. Üç dört isim dışında kız ve erkek karışık, onlar dışında diğer arkadaşların da sayı almadığını görüyoruz. Takdir halkımızındır, söyleyecek daha birşey bulamıyorum" diye konuştu.

NAGİHAN KİMİN İSMİNİ SÖYLEDİ?

Peki, Survivor 2016 6 Mart akşamı ada konseyinde Nagihan kimi söyledi, kimi dedi, kimin ismini verdi, Nagihan Tuğba Özay'ın yanına eleme adayı olarak kimi gösterdi? Nagihan şöyle konuştu;

"Burası bir Survivor, takımımız daha ilk haftalardan güçlü elemanları elememiz gerektiğini söylüyrum. Profesyonel davranacağım, ben hırslarım, egolarım hiç bir zaman olmadı ve olmaması için de elimden gelen gayreti gösteriyorum. Burdaki bayanlar daha sporcu kimlikte olduğumuz için bir tık veya iki tık üstte olabiliriz. Şimdi kafamda çok kişi var, gerçekten hani çok zorlanıyorum ama şunu da söylemek istiyorum, en son yaşamış olduğum olaydan dolayı, beni çok üzdü ve yıprattı. Ben kavga yapan bir Nagihan profiline büründüm, canavar bir Nagihan ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Ben kendime söz verdim, her konuda sakin olacağım, konuşurken bile daha nazik, daha kibar, daha kendimi tutuyorum. Başka bir Nagihan olarak devam etmek istiyorum. Şu an doğru Nagihan burda, benim üzerime gereksiz ufacık bir sebepten dolayı sorun haline geliyor ve benim damarıma basıyorlar. İnsanın elinde olmuyor, bundan dolayı kafamda bir isim var ve bu isim Ebru arkadaşımız" diye konuştu. İkinci eleme adayı Ebru Öztürk oldu.

ÜNLÜLER 6 MART KONSEYDE TUĞBA ÖZAY VE .............. ELEME ADAYI

6 Mart Survivor 2016 ada konseyinde en çok Özay'ın ismi yazıldı. Tuğba Özay bir kez daha eleme adayı oldu. Ünlüler takımının iki gruba ayrıldığını söylemiştik. Çoğunlukta olan grup öne çıktı ve ilk eleme adayı Tuğba Özay oldu. Nagihan da bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan isim olduğu için hem dokunulmaz oldu hem de isim söyleme hakkı kazanmıştı. Nagihan Tuğba Özay'ın yanına bir eleme adayı daha koydu ve Ebru Öztürk'ü söyledi. Bakalım, Salı günkü ada konseyinde Ünlüler takımında SMS birincisi kim olacak, ikinci kim olacak, adaya kim veda edecek, Ünlülerde elenen ikinci kişi kim olacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz