Survivor All Star 15 Haziran konseyde kimin ismi yazıldı? Tam dört aday!

Survivor All Star Dokunulmazlık oyunununda (15 Haziran) Gönüllüler kaybetmişti. Büyük heyecanın yaşandığı konseyde ise kimin gideceği merak ediliyordu. 15 Haziran Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? Gibi sorular da cevap buldu. İşte ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 15 Haziran konseyde kimin ismi yazıldı? Tam dört aday!

ŞENAY PEKTANÇ

TV8’in reyting fenomeni Survivor All Star 15 Haziran 2015 akşamı; heyecan, aksiyon, gerilim, sataşma, tartışma, kavga, hırs, beceri, konsantrasyon, dedikodu, strateji ne istiyorsanız vardı. Konseyde de bu heyecan zirveye tırmandı. 14 Haziran’da konseyden kalma Hakan Doğukan kavgası yine devam etti. Konseyde Ünlülerden Doğukan ve Hakan arasındaki gerilim yine yükseldi ve kendi aralarında tartışmaya başladı. İzleyiciler bu tartışmayı izlerken Survivor’ın ne kadar stratejik bir oyun da olduğunu görmüş oldu.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI?

Survivor All Star 15 Haziran 2015 Gönüllüler konseyinde isim yazılmaya geçildi. Survivor Gönüllüler biraz daha sakindi Ünlüler’e göre. Gönüllüler gitmesini, adaya veda etmesi gerektiğini düşündükleri ismi yazdı ve 3. eleme adayı olarak birini çıkaracaktılar.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Gönüllüler hepimizin bildiği gibi iki gruba bölünmüştü ve nitekim iki grup da birbirlerinden bir isim yazdı. Gönüllüler takımındaki Hasan ve Begüm Hilmicem’i yazdı ki Turabi’yi zaten yazamıyorlardı. Turabi ve Hilmicem ise Hasan’ın ismini yazdı. Gönüllüler 15 Haziran 2015 konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Hasan ve Hilmicem oldu. Hasan ve Hilmicem de eleme adayı oldu. 14 Haziran konseyde eleme adayı olarak çıkan Merve Aydın ve Serenay’ın yanına bir de Hasan ve Hilmicem de eklendi. Survivor All Star tam karıştı. Bir konseyde tam 4 eleme adayı çıktı. İki isim ünlülerden, iki isim gönüllülerden.

GÖNÜLLÜLER 15 HAZİRAN KONSEYDE HASAN VE HİLMİCEM ELEME ADAYI

15 Haziran Survivor All Star konseyde Hasan ve Hilmicem’in ismi yazıldı. Gönüllüler takımının iki gruba ayrıldığını belirtmiştik. İki grup da birbirini yazdı ve eleme adayı da Hasan ile Hilmicem oldu. Survivor All Star 15 Haziran’da daha önce SMS oylamalarında birinci olmuş dört kişi de eleme adayı oldu. Hasan, Hilmicem, Merve Aydın ve Serenay gitme adayı, Adaya kim veda edecek, Hasan, Hilmicem, Merve Aydın ve Serenay kim elenecek, Birazdan kimin eleneceği belli olacak?

SURVIVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNU DETAYI

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler