Survivor'a Dünya Futbolunun Efsane İsmi Geliyor: Ronaldinho!

Survivor All Star’a dünya futbolunun efsane ismi Ronaldinho geliyor! Acun Ilıcalı'nın sürpriz Ronaldinho açıklaması, heyecanı doruklara çıkardı ve Survivor severleri adeta büyüledi!

Survivor'a Dünya Futbolunun Efsane İsmi Geliyor: Ronaldinho!

Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın verdiği müjde herkesi şaşırttı ve heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını duyurmuştu ve bu haberi duyanlar adeta heyecanlarından yerlerinde duramıyordu. İlk başlarda Mesut Özil'in adı geçse de, yayınlanan yeni bölümle birlikte merak edilen dünyaca ünlü eski futbolcu nihayet belli oldu: Ronaldinho!

Acun Ilıcalı'nın Sürpriz Açıklaması

Survivor All Star’a yeni yarışmacılar katılmaya devam ederken, Batuhan ve Ayşe Yüksel iddialarından sonra Acun Ilıcalı'nın tanıtımda verdiği sürpriz haber herkesi şaşırtmıştı. Acun Ilıcalı, yarışmacı Sercan Yıldırım’la olan diyaloğunda, "Geçen bir arkadaşım aradı, geleyim mi dedi, 'gel' dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım, o da sağ olsun kırmadı gelecek" şeklinde konuşmuştu.

Heyecan Dorukta: Ronaldinho Geliyor!

Sercan'ın "Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu belirtmişti. Ve işte beklenen an geldi, Acun Ilıcalı bu akşam yayınlanan bölümde Survivor'a gelecek dünyaca ünlü eski futbolcunun Ronaldinho olduğunu açıkladı. Bu açıklama üzerine heyecan tavan yaptı!

Ronaldinho ile Survivor'da Neler Bekleniyor?

Acun Ilıcalı, açıklamasının devamında, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Bugün Dominik'te bizimle birlikte olacak" şeklinde konuştu. Ronaldinho'nun Survivor macerası, futbol tutkunlarını ve Survivor hayranlarını bir araya getirecek gibi görünüyor. Peki, dünya futbolunun efsane ismi Survivor'da neler yapacak, nasıl bir performans sergileyecek, merakla bekliyoruz!

Survivor tarihinde görülmemiş bir sürprizle karşı karşıyayız! Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağı haberini duyanlar, heyecanlarına ve meraklarına yenik düşerek bir sonraki bölümü sabırsızlıkla beklemeye başladılar. Acaba Ronaldinho, adanın tozunu attıracak mı, yoksa rekabetin en çetin anlarında nasıl bir performans sergileyecek, hep birlikte göreceğiz!

  1.  

Kaynak: AJANSLAR

Çok Okunan Haberler