Survivor’da Şok olay! Ünlü isim yarışmadan diskalifiye mi oldu?

Dün yayınlanan 4. Ve son dokunulmazlık oyuncu sinirlr gerildi. Nagihan, nefise ve Mustafa Kemal oyunu terk etti. Ardından Nagihan ve Nefise oyuna döndü ama Mustafa Kemal dönmedi.

Survivor’da Şok olay! Ünlü isim yarışmadan diskalifiye mi oldu?

Yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Oyun alanında yarışmacılar arasında tansiyon bir an olsun düşmedi. Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise Mustafa Kemal oyunda oynamayacağını belirtti.

Haftaya olaylı bir şekilde başlayan yarışmacılardan Yunus Emre ve Poyraz arasında gerilim yükselmişti. Son konseyde ise Mustafa Kemal ve Merve'nin arasındaki gerginlik Yunus Emre'nin araya girmesiyle büyüdü.

Mustafa Kemal son dokunulmazlık oyununda Mustafa Kemal, Nefise ve Nagihan yarışmacılara sert sözler saf ederek oyunda olmayacağını söylediler. Nagihan ve Nefise sakinleşirken Mustafa Kemal dokunulmazlık oyununda yer almadı.

Daha sonrasında ise Aleyna ve Nefise tartışması ortamın iyice gerilmesine neden oldu. Tartışmaya Nagihan'ın katılmasıyla Acun Ilıcalı çileden çıktı. Konsey tamamlanmadan sonlandı.

Ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Mustafa Kemal'in diskalifiye olup olmadığına ilişkin karar, ada konseyinde belli olacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler