Görüş Bildir

Tuba Ünsal sonunda ikinci elci oldu!

Güzeller güzeli efsane sanatçı Tuba Ünsal bu seferde ticarete atıldı. Kullanılmayan elbiseleri satışa çıkartan Tuba Ünsal, geçmişte kuzenlerinin küçülen kıyafetleriyle büyüdüğünü söyleyip marka tutkusu olanlara çağrı yaptı, “İkinci ele yönelin"

Tuba Ünsal sonunda ikinci elci oldu!

Tuba Ünsal, eski giysilerini satışa çıkardığı ‘Tuba'nın Dolabı' etkinliğinde hakkında bilinmeyenleri anlattı. Geliri Toplum Gönüllüleri Vakfı'na bağışlanacak organizasyonda konuşan Ünsal, “Biz çocukken kuzenlerimizin kıyafetlerini giyerdik. Aile içinde ikinci el sirkülasyonu vardı. Hatta bir keresinde dedemin gömleğinden kendime elbise yapmıştım. Yine aynı kültüre dönüyoruz” dedi.

 “Günümüzde her şeye ulaşmak kolay ama ekonomik şartlar zor” diyen güzel oyuncu, çocuklarının her istediğine ‘Evet' diyen bir anne olmadığını ve onları elinden geldiğince korunaklı büyüttüğünü belirtti. Ünsal, “Çocuklarıma pahalı marka kıyafetler almıyorum. Çikolatamı, lolipoplarımı, cipsleri bile evde kendim yaparım, bunun kıymetini ileride anlayacaklar” diye konuştu.

Ünlü oyuncu kendi gardırobunun en güzel parçalarını vakıf yararına satışa çıkardığı etkinlikte annesinden hatıra olan ve ‘Vizontele Tuba' filminde giydiği elbisesini de kendisi satın aldı.

(POSTA)

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi