Ünlüler tatilde, ünlü isimlerin tatil keyfinden kareler

Haziran ayının gelmesi ve havaların da aşırı ısınmasıyla beraber tatil sezonu başladı. Bu sıcak havalarda soluğu tatil yerlerinde alan ünlü isimler de tatildeki geçirdikleri keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. İşte o resimler...

Ünlüler tatilde, ünlü isimlerin tatil keyfinden kareler

SEDEF AVCI

Star TV'nin sevilen dizisi "Çöp Adam"da rol alan Sedef Avcı, tatil sezonunu açtı. Sezon finali sonrası tatile çıkan ünlü isim, doğal halini takipçilerinin beğenisine sundu.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

Kendisi gibi oyuncu eşi Burak Yamantürk ile deniz, kum güneşin tadını çıkaran Özge Özpirinçci, keyifli anlarını paylaştı. Özpirinçci, Deniz Marşan'a verdikleri pozu yayınladı.

BENSU SORAL

Oyuncu Bensu Soral da havuz kenarında verdiği pozları paylaştı. Köpeği Bruno ile poz veren ünlü isim, fit görüntüsüyle dikkat çekti.

ÇAĞLA ŞIKEL

Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte tatile giden Çağla Şıkel ise keyifli anlarını yayınladı.

AFRA SARAÇOĞLU

"Yalı Çapkını" dizisinin yıldızı Afra Saraçoğlu da sezon finali sonrası yorgunluk atmak için tatile çıktı. Ünlü oyuncu, makyajsız pozlarını takipçileriyle paylaştı.

BURCU ESMERSOY

BURCU ÖZBERK

ÖZGE GÜREL

PINAR DENİZ

DERİN TALU

SERENAY SARIKAYA

DEMET ÖZDEMİR

Kaynak: Diyarbakır Söz