CHP'de kriz "vefa" gecesine yansıdı!

CHP'nin İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlediği Vefa Ödülleri Töreni’nde gözler eski parti başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı.

CHP'de kriz

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan Özgür Özel, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu merkezli kavga partinin her organizasyonuna yansıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından her yıl düzenlenen CHP Beylikdüzü Vefa Ödülleri Töreni'nin altıncısı, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Gecede CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ön saflarda yer aldığı görülürken geceye CHP'nin eski Genel Başkanlarından Altan Öymen ve partinin ağır toplarından eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın gibi isimler katıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

İstanbul'da gerçekleşen ve sosyal medya paylaşımlarına coşkulu karelerin yansıdığı Vefa Gecesi'ne eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmaması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu daha önce de CHP'nin aday tanıtım toplantısına katılmamıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu toplantıya davet edilip edilmediği merak konusu oldu.

KRİZ GECEYE YANSIDI

Gecede CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın gibi isimler hazır bulundu. Vefa Gecesi’ne eski genel başkanları bulunduğu halde Kılıçdaroğlu’nun katılmaması "CHP’deki krizin geceye yansıması" şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz