DEM Partili Beştaş ile AK Partili Ensarioğlu arasında sular iyice ısındı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ve DEM Parti Erzurum Milletvekili ve İstanbul Adayı Meral Danış Beştaş arasında ‘kayyım’ tartışması büyüyor.

DEM Partili Beştaş ile AK Partili Ensarioğlu arasında sular iyice ısındı

DEM Partili Beştaş ile AK Partili Ensarioğlu arasındaki tartışma büyüyor! AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ve DEM Parti Erzurum Milletvekili ve İstanbul Adayı Meral Danış Beştaş arasında ‘kayyım’ tartışması büyüyor.

AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu kendisine “Kayyımların sağladığı ranttan da beslendiğini herkes biliyor” diyen DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş’a çok sert sözlerle yanıt verdi. Bir TV programına katılan Ensarioğlu “Madem iftira atıyorsun bu iftirayı ispatlamazsan şerefsizsin” dedi.

Bunun üzerine Beşta X hesabından Ensarioğlu’nun röportajını alıntılayarak “Senin düzeyine inmeyeceğim” şeklinde yanıt verdi.

“Kayyımların sağladığı ranttan beslendiğini herkes biliyor”

DEM Parti Milletvekili Meral Danış Beştaş daha önce verdiği bir demeçte “Kendisi geçen yıl CHP’ye gidip milletvekili adayı olmak istemişti. Pazarlıklar yapmıştı. Siyasi sığlığını gördüm. Kendisi Süleyman Soylu’ya mı özeniyor? Bir de açıklamada kayyım karşıtı gibi görünüyor ama kayyımların sağladığı ranttan da beslendiğini herkes biliyor” demişti.

“Ben de kalkıp sana çukur mu diyeyim”

Galip Ensarioğlu katıldığı bir tv programında Beştaş’a sert ifadelerle yanıt verdi. Ensarioğlu konu hakkında şunları söylemişti:

“Madem iftira atıyorsun bu iftirayı ispatlamazsan şerefsizsin. Benim sığ olduğumu söylüyorsun, ben de kalkıp sana çukur mu diyeyim. Beni eleştirebilirsiniz, katılmayabilirsiniz. Bu eleştiri hakkı sadece size mi ait? Hakaret boyutuna varan en ağır eleştirileri iftira boyutuna varacak şekilde yapıyorsunuz. IŞİD’e tank vermekten tutun da, Kobane’de bilmem kiminle işbirliği yaptığıma kadar söylemleri var. Bunlar hepsi astı astarı olmayan iftiralar.

“Maden iftira atıyorsun, ispat etmesen…”

Bütün hakaretleri not aldım, Meral’den tutun da diğerlerine kadar beklesinler hepsine ağır cevaplarım var. Onlarla 100 tane konferanslarda bir araya geldim. Normal zamanlarda da bir araya gelip dostça sohbetlerde bulunduk. Meral’in bana ettiği hakaretleri ona yakıştırmadım. Meral hanım kayyımlardan nemalandığımı söylüyor. Ve bütün Diyarbakır’ın bildiğini söylüyor. Maden iftira atıyorsun, ispat etmesen namussuzsun. Benim sığ olduğumu söylüyor. Bende kalkıp sana çukur mu diyeyim?”

“Senin düzeyine inmeyeceğim”

DEM Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Meral Danış Beştaş, sosyal hesabından yaptığı paylaşımda Ensarioğlu’na yanıt verdi.

Beştaş, Enseraioğlu’nun röportajını alıntılayarak yaptığı paylaşımda  “Senin düzeyine inmeyeceğim. Acziyetinle başbaşa bırakıyorum…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz