Türkiye’nin en genç belediye başkanı kaç yaşında?

Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'nde 22 yaşındaki bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri kazanarak Türkiye’nin en genç belediye başkanı seçildi.

Türkiye’nin en genç belediye başkanı kaç yaşında?

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak belediye başkanı oldu. Çelik, Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı olma unvanını kazandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'ni 22 yaşındaki bağımsız aday Zeynep Çelik kazandı. Çelik böylece Türkiye'nin en genç belediye başkanı unvanını da kazandı.

Yaklaşık 5 yıl süreyle Kalkım Beldesi'nde Belediye Başkanlığı görevini üstlenecek olan Zeynep Çelik, sonuçlara ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim.

Kalkım’a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki 5 yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz