Cilt kalitesini arttırmak için bayanlar bıçak altına yatmadan cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyorlar.

Özellikle de ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan ciltte mevcut sarkma ve gevşemeler için, cilt kalitesini arttırma yönteminde ameliyatsız cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyorlar.

Cilt kalitesini arttırmak için bayanlar bıçak altına yatmadan cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyorlar.

Özellikle de ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan ciltte mevcut sarkma ve gevşemeler için, cilt kalitesini arttırma yönteminde ameliyatsız cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyorlar.

Ameliyatsız işlemlerle yüz dahil sorun yaşanan her cilt bölgesinde farklı çözümler sağlayabildiklerini söyleyen Estetik International sağlık Grubu doktorlarından Dr. Mustafa Kemal Ataönder, cildinde sarkma, gevşeme sorunu yaşayanların ve cilt kalitesini artırmak isteyenlerin, ameliyatsız cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneldiklerini belirtti. Ameliyatsız ve son derece etkili müdahalelerle, mevcut sorunların çözümleyebildiğini ifade eden Ataönder, “Cildin zaman içinde sarkması, kalitesinin bozulması, kırışıklıklar ve gevşeme gibi problemler yaşaması, beklenen, fizyolojik bir süreçtir. Fakat ameliyatsız ve son derece etkili müdahalelerle, mevcut sorunları artık gelişen teknoloji sayesinde çözümleyebiliyoruz. Cilt sıkılaştırmada en fazla tercih ettiğimiz uygulamalar ise Radyofrekans ve Ultherapy. Radyofrekans cildin derin tabakasına ısı göndererek, vücudun doğal yara iyileşmesine tepki vermesine, kolajen üretimini artırmasına vesile olur. Ultherapy ise yine cildin derin tabakasına ultrasonik enerji verilmesi suretiyle yapılır, küçük termal patlamalar oluşturur. Fokuslanan alanda kolajen doku uyarılır. Her iki uygulamada da kolajenin aktif hale getirilmesi ve yenilenmesiyle ciltte sıkılaşma, kalitesinde artış yaşanır” dedi.

“CERRAHİYE ALTERNATİF”

Seans sayısı ve aralıklarının muayene sonrası belirlendiğini vurgulayan Mustafa Kemal Ataönder, “Eğer yüz, boyun, kol ve bacak içlerinde ayrıca karın bölgesinde sarkma sorunu yaşıyorsanız, RF ve Ultraterapi son derece iyi geri dönüşler almanızı sağlar. Ayrıca cerrahi müdahalelerden sonra yaşanabilen cilt gevşeklikleri yine aynı şekilde çözümlenebilir. Kolajenin yenilenmesi cildin kalitesini artırır. Cilt sıkılaştıkça mevcut ince çizgiler ve derinin gevşeklik sorunu da ortadan kalkar. Ayrıca cerrahi olarak cilt germe operasyonlarını tercih etmeyenler için de, son derece etkili alternatiflerdir” şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK AVANTAJI KESİNİN OLMAMASI"

Kesi yapılmadan ve cihazlarla cilt altına fokuslanan bu uygulamaların çok fazla avantajı olduğunu belirten Ataönder, “Her cilt tipine uygun olan bu uygulamaların en büyük avantajı, kesinin olmayışıdır. İz kalmaz, minimal Ağrı ve rahatsızlık sadece uygulama sırasında hissedilir. Cildin yüzeyini bozmadan, derin yapısal destek katmanları uyarılarak, etkileşim yapılır, bu da içten dışa doğru bir iyileşme, sıkılaşma, dirilik, kırışıkların azalması ve form kazandırma gibi etkiler sunar. Periyodik olarak devam edilmesi durumunda cerrahi uygulamalara gerek kalmadan kişiler sıkı ve formunda bir cilt kalitesini sürdürürler” ifadelerine yer verdi. milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler