Sapsarı dişleri kar beyaza çeviren yöntem! Diş macununun pabucunu dama attıracak

Son zamanlarda en çok tercih edilen uygulamaların başında diş beyazlatma uygulaması gelmektedir. Diş macununun yapamadığını yapan o yöntem sayesinde siz de bembeyaz dişlere sahip olacaksınız. Nasıl mı? İşte, detaylar...

Sapsarı dişleri kar beyaza çeviren yöntem! Diş macununun pabucunu dama attıracak

Son zamanlarda en çok tercih edilen estetik uygulamaların başında yer alan diş beyazlatma yöntemi sayesinde siz de bembeyaz gülüşe sahip olacaksınız. İnci gibi bembeyaz dişlere sahip olmak artık çok kolay. İşte, diş beyazlatma yöntemi… 

Bildiğiniz gibi genel sağlık için en önemli unsurlardan biri de diş temizliğidir. Sağlıklı dişlere sahip olmak her insan açısından önemlidir. Dişleriniz sağlıklı olsa da beyazlatmak için birkaç yöntem var. Bu yöntemler: 

Diş beyazlatma ürünlerini kullanarak siz de dişlerinizi beyazlatabilirsiniz. Diş doktorunuz tarafından önerilen diş macunları ve beyazlatma şeritlerini kullanabilirsiniz. Bu ürünleri düzenli kullandığınız takdirde dişlerinizdeki lekelenmelerin azaldığını ve beyazlama olduğunu siz de göreceksiniz. 

Ayrıca düzenli olarak dişlerinizi fırçaladığınızda plak ve tartar oluşumunu engelleyecek, dişlerinizin daha beyaz olmasını sağlayacaksınız. 

Yılda bir defa mutlaka diş doktoru tarafından dişlerinizi beyazlatmanız iyi olacaktır. Diş hekimleri tarafından yapılacak olan beyazlatma işlemleri sayesinde dişleriniz daha beyaz olacak ve tartar oluşumunun önüne geçilecektir. 

Ayrıca evde doğal yöntemler kullanarak da dişlerinizi beyazlatabilirsiniz. Limon suyuyla dişleri fırçalamak, karbonatla dişleri fırçalamak, aktif kömür gibi doğal malzemeler kullanmak sizin dişlerinizin evde de beyazlamasını sağlayacaktır. 

Kaynak: Diyarbakır Söz