'Afyon' yutma, kaymak ye

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta geçen hafta küme düşme potasına inen Kayapınar Belediyespor, ligde kalma şansı pamuk ipliğine bağlı Afyonkarahisarspor’la deplasmanda karşı karşıya geliyor.

'Afyon' yutma, kaymak ye
Yeşil-Sarılı takım, 2 haftalık yenilgisi serisinden sonra 3 puan alıp ligde kalma şansını son 4 haftaya taşımanın hesaplarını yaparken,olası bir puan kaybında büyük bir riskin altına girecek.

Sakat ve cezalısı olmayan Kayapınar Belediyespor, bugün 3 puan almak isterken aynı zamanda ligde kalma yolundaki önemli rakibi Ankara Demirspor’un da Aydınspor’a deplasmanda takılmasını bekleyecek.

Afyon Atatürk Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçı Kayseri’den Hacı Mehmet Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcıları Mehmet Küçük (Kayseri) ve Eser Eti (Niğde), 4.hakem ise Özer Velioğlu (Niğde).

ERGANİ’NİN RAKİBİ ORHANGAZİSPOR Öte yandan mücadele ettiği 2.Grup’tan BAL’e düşmesi haftalar önce kesinleşen Erganispor isae sahasında ,kümede kalma hesapları yapan Bursa Orhangazispor’u ağırlıyor.

Ergani İlçe Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 14.30. Zonguldak’tan Evren Atış’ın düdük çalacağı maçta Kamil Turan (Sakarya) ve İbrahim Çorbacı (Karabük) yardımcı hakemlik yapacak. Maçın 4.hakemi de Zonguldak’tan Serkan Keleş olarak açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz