Amedspor patronu Bakkal: Anlatılacak gibi değil, Yaksınlar Diyarbakır'ı

Diyarbakır halkının, yeşil kırmızılı taraftarların şampiyonluğu ve başarıyı hakkettiğini her defasında dile getirdiğini anlatan Bakkal, "Anlatılacak gibi değil.

Amedspor patronu Bakkal:  Anlatılacak gibi değil, Yaksınlar Diyarbakır'ı

Amedspor Teknik Direktörü Messut Bakkal, Kastamonuspor deplasmanında alınan galibiyet sonrası, Diyarbakır'daki taraftarların yaptığı sevince atıfta bulunarak, "Yaksınlar Diyarbakır'ı, bir gün de onlar için fedakarlık yapacağız artık" dedi.

Maç sonu t konuşan başarılı Teknik Direktör Mesut Bakkal, takımın başında 12'nci maça çıktığını hatırlatarak, henüz mağlubiyet yaşamadığı için mutlu olduğunu söyledi.

Geldiğimden beri siz basın mensubu, taraftar, camia; küçükten büyüğe, kadından erkeğe, herkesin gönlü bizimle bizimle beraber olduğunu biliyorum, yani bunu hissediyorum.

Geldiğimizden beri 12 hafta oldu, bu takımın şampiyon olacağını söyledik. Cenabı Allah bu günleri gösterdi çok şükür. Camia ve kent olarak, insan olarak, bunu hakkeden şehrimiz ve taraftarımız, camiamız var.

Ligin bitimine 3 hafta kala büyük bir avantaj yakaladık. Bir maçı alacak olursak garantiliyoruz tabi ki. Bunu sağlamak önemli.

Duygular kabarık, herkes mutlu. Bu mutluluğu Diyarbakır halkı, Amed taraftarı hakkediyor ne diyeyim" ifadelerini kullandı.

Yeşil Kırmızılı taraftarın takımı Diyarbakır Havaalanı'nda karşılayacağı ve bununla ilgili duygu ve düşünceleri sorulan Bakkal, "Her kese hayırlı olsun, yaksınlar Diyarbakır'ı ne diyeyim.

Ben zaten orayı düşünemiyorum bile. Kaçta gideceğimizi bilmiyorum. Bir gün de onlar için fedekarlık yapacağız artık kaçta gidersek. Herkese hayırlı olsun" şeklinde gülerek yanıtladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz