Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da İkinci Etap Kampı Başlıyor

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 25 Temmuz’da Kocaeli Kartepe tesislerinde kampa giren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da ilk etap çalışmaları 8 Ağustos’ta tamamlanarak takıma 4 gün izin verilmişti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da İkinci Etap Kampı Başlıyor

İzinler sona ererken,Diyarbakır ekibi yarın yine Kartepe’de toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacak. 24 Ağustos’a kadar devam edecek ikinci etapta hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Büyükşehir, 14 Ağustos’ta Sarıyer’le karşılaşacak. Diğer maçların programı daha sonra netleşecek.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİNE DEVAM

Kampın ardında Diyarbakır’a dönecek olan Büyükşehir, 6 Eylül’de başlayacak ligin ilk haftasında kendi evinde Bucaspor’la yapacağı maça Diyarbakır’da hazırlanacak.

İkinci etap sırasında yeni transferlerin de netlik kazanması bekleniyor. Kamp sonuna kadar en az 3-4 transferin yapılacağı kaydedildi. Transfer görüşmelerinin yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.

AMED SK İSMİNDE KRİTİK GÜN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un uzun süredir uğraş verdiği yeni isim olayı yarın netlik kazanacak. Kulübün yeni sezonda Amed SK ismi ile liglerde yer alıp almayacağına bugün toplanacak Futbol Federasyonu yönetimi karar verecek. Uzun süredir federasyon kurullarında görüşülen ve tartışılan yeni isim yönetim kurulunun gündemine gelecek. Yönetim kurulunun onaylaması halinde kulüp yeni sezonda liglerde Amed SK ismi ile mücadele edecek.

Kaynak: Spor Merkezi