Diyar’ın zirve inadı sürüyor

45 dakikadan fazla bir süre sahada 10 kişiyle mücadele eden Diyarbakırspor, Batman Kayraspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek BAL 9.Grup’ta zirve iddiasını sürdürdü. Yeşil-Kırmızılı takım haftayı 22 puanla 3.sırada tamamladı.

Diyar’ın zirve inadı sürüyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor, Batman’da 3 puanı tek golle alırken, 53.dakikadan itibaren 10 kişiyle mücadele etti.

Zorlu geçen maçın tek golünü 45.dakikada golcü futbolcu Muhammed Özdemir penaltıdan kaydetti. Aynı futbolcu 53.dakikada kırmızı kart görünce Diyarbakırspor sahada 10 kişi kaldı. 24 puanlı Mazıdağı Fosfatspor ve Bitlis Özgüzelderespor’un ilk 2 sırayı paylaştığı grupta Diyarbakırspor ve Şırnak Petrolspor ise 22’şer puana sahip.

PAZAR GÜNÜ RAKİP SİİRT KAYABAĞLAR

Diyarbakırspor, 24 Aralık Pazar günü Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesisleri’nde saat 13.00’da başlayacak maçta Siirt Kayabağlar Gençlikspor’la karşılaşacak.

Bu hafta diğer zirve adayları ise birbirleriyle karşı karşıya gelecek. Bitlis Özgüzelderespor-Bağlar Belediyespor ve Şırnak Petrolspor-Mazıdağı Fosfatspor maçları oynanacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz