Kritik virajlar

Erganispor’un küme düştüğü 3.Lig’de Büyükşehir ve Kayapınar, son 5 haftada kader maçlarına çıkacak.

Kritik virajlar
Büyükşehir;3 içeri ve 2 deplasman oynarken,Kayapınar ise 2 maçı evinde yapıp 3 deplasmana çıkacak.

PLAY-OFF GARANTİ DEĞİL!   Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 3 hafta öncesine kadar Play-Off’un en güçlü adayı olan Büyükşehir Belediyespor’da tehlike çanları en acı şekilde çalıyor. Son 3 maçta 7 puan kaybeden Büyükşehir Belediyespor,6.sıradaki Manavgat Evrenseki ile bu hafta karşılaşacağı 7.sıradaki Sandıklı Belediyespor’un nefesini ensesinde hissediyor. Manavgat Evrenseki’nin 52 ve Sandıklı Belediyespor’un da 50 puanı var. Grupta şampiyon olan 2.Lig’e direkt çıkarken, 2,3,4 ve 5.olacak ekipler kendi aralarında tarafsız sahada tek maçlı eleminasyon sistemine göre Play-Off oynayacak.

Büyükşehir, kalan maçlarda sahasında Sandıklı Belediyespor,Kastamonuspor ve Menemen Belediyespor’la, deplasmanda da Lüleburgazspor ve Elazığ Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

KAYAPINAR’IN LÜKSÜ YOK! Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta oynadığı son 3 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 8 puan kaybeden Kayapınar Belediyespor,4 takımın küme düşeceği grupta Ankara Demirspor’un gerisine düşerek düşme tehlikesini fazlasıyla hissetmeye başladı.

Ligin ikinci yarısında elde ettiği başarılı sonuçlarla sıyrıldığı düşme hattına tekrar inen Kayapınar Belediyespor’u son 5 haftada 3 deplasman ve 2 iç saha sınavı bekliyor. Deplasmanda Afyonkarahisarspor,Erzurum Büyükşehir ve Aydınspor’la kozlarını paylaşırken, kendi sahasında da Siirtspor ve Çarşambaspor’la puan mücadelesine çıkacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz