Lideri karşılamak için binler havaalanına akın etti

Kastamonuspor’u deplasmanda yenerek şampiyonluğa bir adım uzaklıkta olan Amedspor’u karşulamak için binlerce vatandaş havaalanına akın etti.

Lideri karşılamak için binler havaalanına akın etti

Deplasmanda Kastamonuspor'u 1-0 yenerek, sezona 3 hafta kala büyük avantaj kazanan Amedspor kafilesini taşıyan özel uçak, saat 21.21'de Diyarbakır havaalanına indi. Yeşil kırmızılı kafileyi, binlerce taraftar, "Şampiyon" tezahüratları arasında karşıladı.

Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor , en yakın takipçisi Kastamonuspor ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşma sonrasında özel uçakla Diyarbakır'a döndü. Hostesin uçak içerisinde gaz maskesinin nasıl takılacağı ve başlangıçta söylediği her söz, uçakta bulunan futbolcular tarafından, "Oley Oley" sözleriyle karşılık bulması, uçakta bulunanlar arasında tebesümlere yolaçtı.

Diyarbakır plakası olan saatte 21.21'de Diyarbakır'a inan yeşil kırmızılı kafileyi havalanında binlerce taraftar karşıladı. Sanayici, iş insanları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de aralarında bulunduğu taraftarlar gurubu, futbolcular göründükten sonra meşhale yakarak tezahüratla karşılandı. Haber yayına hazırlandığı saatte futbolcular ve yöneticiler, kendilerini bekleyen otobüse binmek için aprondan çıktıkları görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz