Podolski Aslan olma yolunda yeni bir adım attı!

Galatasaray taraftarının merakla beklediği Lucas Podolski transferinde sürpriz gelişme yaşandı. 30 yaşındaki dünyaca ünlü Alman futbolcunun Sarı Kırmızılılara gelmesi artık an meselesi. Podolski'nin önümüzdeki günlerde gelmesi artık an meselesi. Podolski'nin önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geleceği iddia edildi.

Podolski Aslan olma yolunda yeni bir adım attı!

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, iki gün önce yaptığı açıklamada Podolski'nin geçen sezonun ilk yarısında Arsenal ile, ikinci yarısında ise Inter ile gösterdiği performansının çok da iyi olmadığını ve bu sezon mutlaka forma giymesi gerektiğini ifade ederek; "Onun sürekli oynamasını istiyorum. Bir sezonda en az 30-40 maç oynaması lazım. Onu milli takıma alabilirim ama oynaması gerek. İki yıldan beri neredeyse doğru düzgün maç oynamıyor. EURO 2016 kadrosunda olmak istiyorsa mutlaka maç sayısını artırmalı" şeklinde konuşmuştu.

Lukas Podolski de Löw'ün bu sözlerine karşılık "O benim için daha iyi ve daha doğru olacak şeyleri söylüyor. Benim daha fazla maç oynayabileceğim bir kulübe gitmemi söylüyor. Benim düşüncem de bu yönde" cevabını vermişti.

Kaynak: Fanatik - Mehmet Ali Sabuncu

Kaynak: Spor Merkezi