UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi bugün yapılacak. Şampiyonlar Ligi kurası TSİ 14.00, Avrupa Ligi kurası TSİ 15.00, Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ise TSİ 16.00'da başlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi bugün yapılacak.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekiminde, Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunu geçmesi halinde Fenerbahçe'nin rakibi de belli olacak.

3 TURNUVA KURASI AYNI GÜN

UEFA Şampiyonlar Ligi kurası TSİ 14.00, Avrupa Ligi kurası TSİ 15.00, Avrupa Konferans Ligi kurası ise TSİ 16.00'da çekilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Manchester City, Arsenal, Bayern Münih, Borussia Dortmund ve PSG mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde, Marsilya, Benfica, West Ham United, Milan, Roma, Liverpool, Atalanta ve Bayer Leverkusen mücadele edecek.

Avrupa Konferans Ligi'nde ise çeyrek finalinde, Fenerbahçe ile birlikte Viktoria Plzen, PAOK, Fiorentina, Lille, Aston Villa, Club Brugge ve Olympiakos mücadele edecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı