Yeni hedef Sarıyer

Denizlispor galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yapan Amedspor'da yeni hedef deplasmandaki Sarıyer maçından da 3 puanla ayrılarak çıkışa devam etmek.

Yeni hedef Sarıyer

Denizlispor galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yapan Amedspor'da yeni hedef deplasmandaki Sarıyer maçından da 3 puanla ayrılarak çıkışa devam etmek. Takımda morallerin yüksek olması dikkat çekiyor. Amedspor, 2.Lig Kırmızı Grup'ta 3 Eylül Pazar günü İstanbul'da oynanacağı Sarıyer maçı için hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Talaytepe'deki kulüp tesislerinde yapılan idmanlar neşeli geçiyor. Teknik ve taktik ağırlık çalışmalarda teknik heyet, Denizli maçındaki hatalara dikkat çekip Sarıyer maçının önemini vurguluyor.

MAÇIN YERİ DEĞİŞTİ

Eylül Pazar günü saat 16.00'da oynanacak maç, Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle Maltepe Stadyumu'na alındı. Amedspor'da teknik direktör Serdar Bozkurt, Sarıyer maçının gündüz oynanacak olması nedeniyle idmanları gündüz saatlerinde yaptırıyor. Amedspor, Sarıyer karşılaşması için Cuma günü İstanbul'a gidecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz