Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'daki Ayrılığı ve Mehmet Demirkol'a Para İtirafı

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'daki Ayrılığı ve Mehmet Demirkol'a Para İtirafı: Uzun Yılların Sonu ve Yeni Başlangıçların Habercisi

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'daki Ayrılığı ve Mehmet Demirkol'a Para İtirafı

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, yıllar boyunca izleyicileri ekranlara kilitlemiş ve birçok karakterle iz bırakmıştır. Bu karakterlerden biri de Mesut Komiser rolüyle tanıdığımız Şevket Çoruh'tur. Ancak, uzun yıllar sonra Şevket Çoruh'un diziye veda etmesi sevenlerini derinden üzmüştür. Peki, Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan ayrılma sebebi nedir? İşte detaylar:

Şevket Çoruh'un Ayrılık Kararı

Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar'dan ayrılma kararı alması pek çok kişiyi şaşırtmıştır. Uzun yıllar boyunca Mesut Komiser karakterini başarıyla canlandıran Çoruh'un bu kararı, dizi severler arasında büyük bir tartışma konusu olmuştur. Ancak, Çoruh'un bu kararı kendisiyle yapılan bir röportajda açıklığa kavuşmuştur.

Çoruh, bir YouTube programında Mehmet Demirkol'un konuğu olarak ayrılık sebebini açıklamıştır. "16 sene çok büyük. Haftanın 5-6 günü çekiyorduk. Zor bir tempoydu. Hedeflerim vardı. Tiyatroyu açma hedefim vardı" diyerek ayrılık kararının arkasındaki düşüncelerini paylaşmıştır.

Borçlarını Ödediği İtirafı

Mehmet Demirkol'un yönlendirmesiyle Şevket Çoruh'a dönüş olup olmayacağı sorulduğunda, Çoruh'un verdiği cevap oldukça ilginç olmuştur. "Yok, borçlarım bitti çünkü tiyatroyu ödedim. Çok sıkıntılıydı, hakikaten faizler de çok yüksek, aman devam et durumu vardı. Ben de herkes de yoruldu. Tiyatroya daha çok zaman ayırmak gerekiyordu" diyerek, ayrılığının arkasındaki gerçek nedenlerden birinin finansal durumu olduğunu açıklamıştır.

Şevket Çoruh'un Yeni Maceraları

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla bir dönem sona ermiş olsa da, başarılı oyuncunun yeni maceralarla dolu bir yolculuğa çıkacağı kesindir. Tiyatro gibi yeni hedeflerine odaklanan Çoruh, izleyicilerin gönlünde her zaman Mesut Komiser olarak kalacaktır.

Artık, Şevket Çoruh'un ne gibi projelere imza atacağını ve ekranlara ne zaman döneceğini merakla bekliyoruz. Arka Sokaklar'daki boşluğu dolduracak yeni karakterler ve hikayelerle dolu bir gelecek bizi bekliyor.

Kaynak: AJANSLAR