Korkunç infaz!

Çermikte baba ve kızı, hasımlar tarafından "infaz" edildiler. Korkunc cinayetin failleri sıra kadem bastı.

Korkunç infaz!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesine, yaşanan bir yaralama olayının ardından göç ettikleri Adana'dan geri dönen Selahattin Özkahraman (65) ile kızı Süreyya Özkahraman (34), silahlı saldırda yaşamlarını yitirdi.

BABA VE KIZINA İNFAZ

İddiaya göre, Özkahraman Ailesi, geçen yıl Konuksever Mahallesi'nde yaşanan ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ardından aileler arasında çıkan husumet üzerine, Adana'ya göç etti. Özkahraman ailesin fertleri, 2 ay önce yaşadıkları Çermik ilçesine bağlı Bayırbağı Mahallesi'ne yaşadıkları ekonomik sorunlar nedeniyle geri döndü.

Ancak dün öğlen saatlerinde bahçelerine çalışmaya giden baba Selahattin Özkahraman ile 2 çocuk annesi kızı Süreyya Özkahraman, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Silahlı saldırganlar olaydan sonra kayıplara karışırken, ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri, Baba Selahattin, kızı Süreyya'yı kanlar içerisinde buldu. Baba ve kızının infaz edildiğinin tespit edilmesinin ardından, jandarma kapsamlı soruşturma başlattı.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Olay yerindeki ilk incelemenin ardından Selahattin Özkahraman ile Süreyya Özkahraman'ın cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Çermik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay sonrası mahallede yoğun güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, baba ve kızını infaz eden, saldırganları belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

BAZI KİŞİLER GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri, Özkahraman ailesinin yaralama yüzünden husumetli olduğu ve saldırının bu aile fertleri tarafından yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde ağırlıkta durulurken, bazı kişilerin gözlem altına alındığı bildirildi. Cenazelerin akşam saatlerinde köyde toprağa verildiği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz