LG'den kapsüllü kahve makinesi DUOBO by LG Labs

LG Electronics (LG), globalde ilk kapsüllü kahve makinesi DUOBO by LG Labs#39;ı tanıtmaya hazırlanıyor.

LG'den kapsüllü kahve makinesi DUOBO by LG Labs

LG Electronics (LG), globalde ilk kapsüllü kahve makinesi DUOBO by LG Labs'ı tanıtmaya hazırlanıyor.

Şirket açıklamasına göre, yenilikçi ve deneysel ürünler, çözümler ve pazarlama aktivasyonları tasarlamaya odaklanan LG Labs, şirketin müşterilerine marka deneyimleri sunmak için kurulan yeni pazarlama platformu olarak öne çıkıyor. DUOBO, kişiselleştirilmiş lezzet sunan özellikler ve teknolojilerle kahve demleme süreci sunuyor.

DUOBO'nun çift kapsüllü ekstraksiyon sistemi, iki çekimli katmanlı harmanlamaya olanak tanıyarak kullanıcıların kendi özgün karışımlarını oluşturmalarını sağlıyor. DUOBO mobil uygulaması, kullanıcıların sıcaklık ve basıncı kişisel tercihlerine göre hassas bir şekilde ayarlamalarına olanak tanıyan basit bir kontrol sunuyor.

LG Labs'ın yeni ürünü, çeşitli markaların kahve kapsülleriyle de uyumlu ve kullanıcılara eşleştirmeleri, harmanlamaları ve kendi kahvelerini yapmaları için çok çeşitli güçler, kavurmalar ve tatlar vadediyor.

Uzay araştırmalarının harikalarından ilham alan DUOBO'nun görünümü bir uzay sondasını andırıyor. DUOBO, Apollo 11'in 1969'da aya ilk inişinin anısına 20 Temmuz'da piyasaya sunuldu.

DUOBO'nun öne çıkan özelliklerinden biri, ekstraksiyon işlemi sırasında kahve fincanlarının yerleştirildiği alana uygulanan entegre full HD IPS ekranı. Bu ekran, kullanıcılara DUOBO'ya özel animasyonlar ve kahve ile ilgili bilgiler gibi çeşitli ilgi çekici içeriklere erişim sağlıyor.

DUOBO'nun özelliklerini sergilemek için LG Labs, ABD Barista Şampiyonası'nın önceki kazananları da dahil olmak üzere dünyanın en iyi 6 baristası ile bir araya geldi. New York'un Soho semtindeki The Lost Draft kafede düzenlenen etkinlikte, yetenekli baristalar DUOBO'nun kullanım kolaylığını gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Müşteri Deneyimi İnovasyon Bölümü Genel Müdürü Lee Hyang-eun, "DUOBO, mükemmel bir kahve fincanı hazırlama ve tadını çıkarma sanatından değerli müşterilerimizle anlamlı bağlantılar kurmaya kadar tüm kahve deneyimini yeniden tanımlayan gerçekten yenilikçi bir ürün.

Mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığımızla, her bireyin tercihlerine özel olarak hitap eden benzersiz özelleştirilmiş çözümler sunmaya çalışacağız ve müşteri katılımının hayati bir rol oynadığı kişiselleştirilmiş ve keyifli bir kahve yolculuğu sağlayacağız." ifadesini kullandı.

DUOBO, 20 Temmuz itibarıyla Kickstarter'da kitlesel fonlamaya açıldı. Kahve meraklıları, yalnızca Kickstarter'da sunulan sınırlı Super Early Bird fırsatıyla yüzde 50 tasarruf edebiliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı