Survivor 16 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hesaplar karıştı

TV8’in enfes yarışma programı Survivor 2016, 16 Mayıs akşamında haftanın 2. Dokunulmazlık oyunu mücadelesiyle karşımıza çıktı. Yarışmacıların birbiriyle kıyasıya mücadele ettiği gece oynanan dokunulmazlık oyunu nefesler tutularak izlendi. Survivor 2. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 16 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu survivor’da kim kazandı, survivor dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım kaybetti? İşte detaylar.

Survivor 16 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hesaplar karıştı

AHMET DEMİR

Survivor 2016’da haftanın 2. Dokunulmazlığı için Gönüllüler ve Ünlüler gece oyununda karşı karşıya geldi. Survivor 2016 15 Mayıs akşamı, dokunulmazlık oyununu Gönüller kaybetmiş ve Serkay ile Gizem Kerimoğlu eleme potasına girmişti. 2. Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanıp, Ünlülerden iki kişiyi potaya almak istiyordu. Gönüllüler bu bilinçle dokunulmazlık için ringe çıkarken, Ünlüler ise ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanarak Gönüllülerden birini göndermek istiyorlardı. Peki, ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor üçüncü eleme adayı kim olacak, 16 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

RİNG’TE KIYASIYA SAVAŞ

16 Mayıs 2016 akşamı; Survivor dokunulmazlık oyununda yarışmacılar ringe çıkıp, birbirlerinin elindeki sembolleri düşürmeye çalıştı ve üç defa düşüren sayıyı kapıyordu. Ünlüler takımında Thai Boxçu Avatar Atakan’ın ringteki performansı görülmeye değerdi. Ünlüler takımı yarışa 1-0 önde başladı adeta. Daha sonra Nagihan, Atakan ve Yattara’nın aldığı sayılarla skoru 5-2’ye getirdi. Gönüllüler takımı İbrahim ve Gizem Memiç’in aldığı sayılarla skor 5-5’e geldi.

GÖNÜLLÜLER GERİ DÖNMEYE ÇALIŞTI

Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kaptırmak isteyen Gönüllüler takımı oyuna ortak olup öne geçmeye çalışıyordu. Ancak tıpkı dünkü oyunda olduğu gibi bir türlü öne geçemediler ve hep Ünlüler takımı öne geçiyordu. Ünlüler öne geçiyor, Gönüllüler yakalamaya çalışıyordu. Durum bir ara 8-8’e kadar geldi.

ACUN ILICALI SÜREKLİ NAGİHAN’I UYARDI                          

Nagihan’ın dokunulmazlık oyunu oynanırken yaptığı fauller nerdeyse Acun Ilıcalı’yı çıldırtma noktasına getirdi. Nagihan sürekli faul yapıyor ve üstüne de itiraz ediyordu. Acun Ilıcalı da Nagihan’ı net bir şekilde uyarıyordu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, KİM GİDECEK?

Survivor 2016 16 Mayıs akşamı ikinci dokunulmazlık oyununda son etapta Nagihan ve Gizem Memiç karşı karşıya geldi. Ünlüler 9-8 öndeydi ve kazanan isim dokunulmazlığı takımına getirecekti. Nitekim Nagihan kazandı ve Ünlüler 10-8 Gönüllüler’i mağlup etti. Nagihan geçen günkü ödül oyununda olduğu gibi, dokunulmazlık oyununda da Gönüllüler takımına dönüp “Alın size dokunulmazlık” diye bağırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz