Survivor 2016 2 Haziran (yeni bölüm) fragmanı – Alay ediyorlardı

TV8’in en heyecanlı yarışma programı Survivor 2016’da Kıbrıs finaline artık sayılı günler kaldı. Survivor 1 Haziran (dün akşamki) bölümünde Kıbrıs’taki ilk finalist koltuğuna oturan isim de belirlendi. Sembollerde Nagihan’ı eleyen, final oyununda da Atakan’ı mağlup eden Damla Kıbrıs’taki ilk finalist koltuğuna oturdu. Hemen akabinde bu akşam ödül oyunu oynanacak. Survivor 2016 2 Haziran 85. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Survivor 2016 2 Haziran fragmanı ve detaylar.

Survivor 2016 2 Haziran (yeni bölüm) fragmanı – Alay ediyorlardı

OKTAY DEMİR

Survivor 2016’da Kıbrıs’ta yapılacak finalin ilk koltuğunda oturacak isim dün akşam (1 Haziran) belirlendi. Gönüllüler takımının dikkat çeken ve takımdaki tek kız olarak adada kalan Damla Can, sembol oyunlarında önce Nagihan’ı 8 oyun üst üste mağlup edip sembol oyununda finale adını yazdırdı. Daha sonra ise finalde Atakan ile hafıza oyununda karşı karşıya geldi. Damla Atakan’ı 2-0 mağlup ederek Kıbrıs’taki ilk final koltuğunun sahibi oldu. Survivor 2016’da ilk finalist Damla Can oldu. 2 Haziran 2016 Perşembe (bu akşam) ise ödül oyunu oynanacak ve Survivor 2016 2 Haziran yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İsterseniz fragmanda neler olacağına hep birlikte bir göz atalım.

DAMLA’DAN NAGİHAN VE SEMİH’E GÖNDERME!

Survivor 2016’nın ilk finalisti Damla 85. Bölüm fragmanında verdiği röportajda kendisiyle daha önce dalga geçen Nagihan ve Semih’e göndermede bulundu. Damla Can vermiş olduğu röportajda; “Nagihan’ın en çok güvendiği şey kolyeleriydi, kolyelerle Kıbrıs’a direk giderim düşüncesi vardı. Yaşattıklarını hatırlıyorum, Semihle beraber karşımızda alay etmeleri” diye konuştu. İbrahim Giydirir de verdiği röportajda; “Nagihan faktörü var diyorduk, artık o faktör gitti” ifadelerini kullandı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor 2016 2 Haziran Perşembe akşamı Alp Kırşan’ın sunumuyla oynanan ödül oyunu ekranlarımıza gelecek. Ödülün ne olduğuyla ilgili fragmanda herhangi bir ipucu olmasa da zorlu bir parkurda oynadıkları için ödülün büyük olduğu tahmin ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler kazanmak için karşı karşıya gelecek ve 2 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacak. Son 15 oyunun 14’ünü Nagihan’a karşı kazanan Damla’nın bu ödül oyunundaki performansı da bir hayli merak konusu.

YUNUS GÜNÇE’DEN SURVIVOR DEĞERLENDİRMESİ

Survivor 2016 85. Bölüm (yeni bölüm) tanıtımının sonunda Yunus Günçe’nin de röportajı yer alıyor. Daha önce 5 kez konseyde gitme adayı olan ve adada kalmayı başaran Yunus Günçe Survivor 2016 2 Haziran 85. Bölüm fragmanında verdiği röportajda Survivor değerlendirmesi yapıyor. Yunus Günçe; “Herkes kronometreye bastı, biteceği günü bekliyor Survivor’ın. Ama herkesin de kafasında şu var, acaba nasıl bitecek” şeklinde konuştu.

Survivor 2016 2 Haziran 85. Bölüm Tanıtımı

Kaynak: Diyarbakır Söz