Survivor 2017 11 Şubat kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Tuğçe kimi söyledi

Survivor 11 Şubat 2017 ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetti ve ada konseyinde oylama yapmak zorundaydılar. Survivor 2017 11 Şubat akşamı ada konseyinde en çok kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, kimler eleme adayı oldu, Tuğçe Melis kimi söyledi, kim adaya veda edecek?

Survivor 2017 11 Şubat kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Tuğçe kimi söyledi

RECEP KAYA

TV8’in her şeyi içinde barındırdığı ve heyecan dozu en yüksek yarışma programı Survivor’da 11 Şubat 2017 akşamı ada konseyinde nefesler tutuldu ve kimin eleme adayı olduğu belirlendi. Haftanın birinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu ve ada konseyinde birbirlerinin ismini yazdılar. Peki, Survivor 11 Şubat Cumartesi ismi en çok yazılan aday kim oldu, kim kimi yazdı, eleme adayı kim oldu, Survivor’da Gönüllülerde eleme potasında kimler var, hangi iki isim eleme adayı oldu?

VE OYLAMA BAŞLADI!

Acun Ilıcalı, Survivor 2017’de en mükemmel dokunulmazlık oyunu oynandığını ve son nefeste kazanan olan Ünlüler takımını tebrik edip, yarışmacılarla yaptığı kısa sohbetin ardından oylamaya geçilmesini istedi. Survivor 2017 11 Şubat Gönüllüler konseyinde oylama başladı ve isim yazılmaya geçildi. Survivor 2017 11 Şubat Gönüllüler konseyinde artık takımın iki gruba bölündüğü belli oldu.

GÖNÜLLÜLERDE KİM KİMİ YAZDI?

Ve Survivor 11 Şubat 2017’de Acun Ilıcalı oyları saymaya başladı. Acun Ilıcalı oyları saydıkça Erdi de her zamanki gibi sakallarını kaşımaya başladı. Volkan, Berna, Erdi ve Sadin Yiğit’i yazdı. Tuğçe, Gökhan, Elif, Yiğit ve Ogeday ise Erdi’yi yazdı. Eser’in kimi yazdığı montajda kesilmişti. Survivor 2017’de 11 Şubat Cumartesi akşamı Gönüllüler konseyinde en çok ismi yazılan isim Erdi ve Yiğit oldu. Gönüllüler takımının iki eleme adayı Erdi ve Yiğit oldu. Erdi’nin de Yiğit’in de 6 oyu çıktı.

ERDİ VE YİĞİT BİRDEN ADAY!

Eleme adayı olan Erdi, meydan okudu. Erdi; “Ben hodri meydan diyorum, kendime güveniyorum, hadi beni indirin” dedi. Diğer eleme adayı olan Yiğit ise; “Acun abi beklediğimiz bir sonuçtu zaten, nasıl geldiysem öyle gitmesini de bilirim. Çok fazla kelime yapabilen bir insan değilim. Hakkımızda hayırlısı diyorum başka da bir şey demiyorum dedi.

TUĞÇE MELİS KİMİ SÖYLEDİ!

Survivor 2017’nin güzellerinden olan Tuğçe Melis kimi söyledi diye merak ediliyordu. Acun Ilıcalı Tuğçe Melis’e söz hakkı verdi ve önce sebebini daha sonra da kararını açıklamasını istedi. Tuğçe Melis; “İki adayımız olması ve benim üçüncüyü verecek olmam zaten kötü bir durum. Millete bir şey konuşmuyoruz, bir şey yapmıyoruz. Benim burada kimseyle kişisel problemim yok, belki bana küsecek darılacak, beki parkurundan belki bana biraz uzak olduğu için adını vereceğim. Ben Sadin demek istiyorum” diyerek üçüncü eleme adayını da Sadin olarak belirledi.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK DA VAR!

Survivor 2017 11 Şubat akşamı Gönüllüler konseyinde büyük bir sürpriz yaşandı. Gönüllüler takımından Erdi ve Yiğit eleme adayı oldu, üçüncü adayı da Tuğçe Melis Sadin olarak belirledi. Ama daha ikinci dokunulmazlık oyunu daha var. Survivor 12 Şubat Pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve iki aday daha çıkacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz