Toplumsal buhran

Çorum'da bir şahıs husumetli olduğu vatandaşı çağırıp çatıdan tüfekle ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği vatandaş ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs boş bir araziye pompalı tüfeği atarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak, şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Toplumsal buhran

Bursa’da bir tarlada çıkan yangın ortalığı boks ringine çevirdi. İki grup arasında yangın nedeniyle başlayan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuşurken, o anlar kameraya yansıdı. çevredekilerin olaya müdahale etmesiyle kavga son buldu.

Konya’da bir kadın, yüksek gerilim hattının olduğu direğe çıkarak intihar girişiminde bulundu. İntihardan vazgeçmek için kedisini isteyen kadın, itfaiye tarafından yangın sepetiyle aşağıya indirildiği sırada kucağındaki kediyi metrelerce yükseklikten aşağıya atarak öldürdü.

Mersin’in Tarsus ilçesinde trafikte yol verme yüzünden çıkan silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 12 yaralandı.

İstanbul Batışehir’de lüks rezidansta oturan bir kadın maganda eline aldığı silahla etrafa rastgele ateş açtı. Bununla yetinmeyerek yaptığıyla gurur duyan kadın o anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Adana’da 25 yaşındaki genç, evine giren kimliği belirsiz kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Polis olayı gerçekleştiren kişiyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde silahlı saldırı sonucu otomobilde işlenen cinayetin detayları belli oldu. Öldürülen şahsın, eşinin yasak aşkıyla birlikte cinayeti planladığı ortaya çıktı.
Zanlı ifadesinde Aysel Y. ile ilişkisinin olduğunu beyan ederek Aysel Y.‘nin kendisine Almanya’dayken para gönderdiğini söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan Aysel Y.’nin de eşini öldürmek için plan yaptıklarını kabul ettiği belirtildi. Zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ederken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir'in Foça ilçesinde bir tekne sahibi, damadı tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü. Kayınbabasını öldüren damadın ise olay yerinde telefonla karısını arayarak "Babanı öldürdüm, haberin olsun" dediği öğrenildi.

Gaziantep'te Nizip Devlet Hastanesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonrası yaşanan panik anlarına ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kavganın hemen ardından tedavi olmak için hastaneye gelen vatandaşların panikle sağa sola kaçmaya çalışması ve yaşanan korku dolu anlar yer aldı.

İstanbul Bahçelievler’de, kimliği belirsiz 3 kişi sokakta yürüyen iki kişiyi silahla gasp etmeye çalıştı. Şüpheliler, çantayı vermeyen vatandaşı ayağından silahla yaraladı. Yaşanan anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Yaralanarak yere yığılan adam bağırmaya başladı. Bunun üzerine paniğe kapılan şüpheliler, olay yerinden koşarak kaçtı.

Antalya’da yaklaşık 1 aydır ailesiyle birlikte yaşayan genç kadın, babasına ait dairelerden birinin tapusunun kendi üzerine yapılması isteği reddedilince çılgına döndü. Ailesinin kaldığı apartmanda bir dairenin balkonundaki korkuluklardan aşağı sarkarak herkese ecel terleri döktüren genç kadın, polisin ikna etmesiyle bulunduğu yerden alındı.

Antalya’da genç kadının evine gelen eski erkek arkadaşı, o sırada evde bulunan ve çamaşır makinesi tamircisi olarak belirtilen kişi ile kavga etti. Bıçakların konuştuğu kavgada iki erkek yaralandı. Gözyaşlarına boğulan genç kadın eski erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz