(Video) Kadını döverek bayılttı, tepki gösterenleri tehdit etti

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayılttı. Olay, Piri Reis Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kadınla tartışan şüpheli, kadını sokak ortasında dövdü.

(Video) Kadını döverek bayılttı, tepki gösterenleri tehdit etti

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayılttı. Olay, Piri Reis Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kadınla tartışan şüpheli, kadını sokak ortasında dövdü. Bayılan kadını park halindeki minibüse bindirmeye çalışan şüpheliyi, çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Yerde yatan kadına küfür eden şüpheli, bir yandan da "Polisi arıyorum", "Ne yapıyorsunuz ?" diyerek olaya tepki gösteren vatandaşlara küfür edip tehditler savurdu.  "Yarın sabah sizin için geleceğim" diye bağıran şüpheli, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D.S. isimli kadının, gördüğü şiddet sonrası bayıldıktan sonra sürüklenerek bir minibüse bindirilmesini içeren görüntüler üzerine çalışma başlattı. Çalışma sonucunda şüphelinin 11 suç kaydı bulunan Ş.D. olduğu tespit edildi. Şüpheli Ş.D. ile olay anında yanında bulunan E.I. polis ekiplerince gözaltına alındı. Mağdur D.S'nin ise herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı bildirildi. İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Esenyurt ilçemizde sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz