Helin Avşar: Namaz kılıyorum Umreye gideceğim

Güzellik abidesi olan ablası Hülya Avşar gibi kendisi de güzelliğiyle parmak ısırtan Helin Avşar şok edecek açıklamalar yaptı. Avşar kızı Namaz kılmaya başladığını belirterek Nisan ayı sonunda Umre'ye gideceğini anlattı.

Helin Avşar: Namaz kılıyorum Umreye gideceğim

EMRE ATEŞ

Güzelliği ve fiziğiyle dillere destan olan Hülya Avşar’ın kardeşi yine güzelliğiyle parmak ısırtan Helin Avşar yaptığı açıklamalarla yine tüm dikkatleri üzerine çekti.  >Helin Avşar Ses Dergisi’ne vermiş olduğu röportajda kendisi ile ilgili bilinmeyenleri ve değişenleri anlattı.

>İşte Helin Avşar’ın röportajından bazı kesitler;

>HAVA ATMA DERDİNDE DEĞİLİM          

>Helin Avşar kendi çocuğu olmazsa ileride evlat edinebileceğini belirtirken;

>“Çocuk çok büyük bir sorumluluk ve yetiştirmek hiç de öyle kolay değil hele bu zamanda. Millete “Ben evlendim, çocuk doğurdum” gibi bir hava atma niyetinde değilim. Asıl önemli olanın kendim olduğumu öğrendim ve beni mutlu eden şey neyse onu yaparım” diye konuştu.

>NAMAZ'A BAŞLADIM

>Helin Avşar inançlı biri olduğunu ve her zaman dua ettiğini belirtirken, “Namaz kılmaya başladım ve yavaş yavaş öğreniyorum, Allah kısmet ederse Nisan ayının sonuna doğru Umre ziyaretine gitmeyi düşünüyorum, sıcaklar gelmeden gidip gelmek istiyorum” diye konuştu.

>DÜZGÜN BİRİ OLURSA…

>Evliliğiyle ilgili de konuşan Helin Avşar; “Evlenmeyi düşünüyodum, karşıma çıkan insan da iyi biriydi ama huylar uyuşmadı ve bitti. Evlenmek ve çocuk yapmayı çok istiyordum, şimdi ise hayırlısı diyorum. Düzgün biriyle karşılarşırsam ‘Hayırlısıysa olsun’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz