Bayram öncesi poşetleri dolduracak kampanya! Migros’ta o ürünler yarı yarıya düştü

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Migros, sanal market üzerinde büyük bir kampanya başlattı! Bu kapsamda bazı ürünlerde yüzde 25 indirim yapan Migros, bazı ürünlerde 2 al 1 öde kampanyasının yanı sıra bazı ürünlerin ikincisini yüzde 50 indirimli satacağını duyurdu! İşte Migros sanal marketten bayram kampanyası...

Bayram öncesi poşetleri dolduracak kampanya! Migros’ta o ürünler yarı yarıya düştü

Migros sanal markette bayrama özel yüzde 50 indirim başladı! İndirim kapsamında bazı ürünlerde fiyatları yarı yarıya düşüren Migros sanal market, Ramazan Bayramı öncesi yeni bir kampanya daha düzenlemiş oldu. 

Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar çeşitli marketlerin indirimlerini araştırırken, Migros sanal markette yeni bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanya kapsamında Migros, bayram öncesi alışveriş yapacaklara yüzde 50 indirim imkanı sundu. İndirimdeki ürünlerin ayçiçek yağı, yumurta ve şarküteri kategorilerinden olduğu kaydedilirken, ikinci alımlarda da çeşitli avantajlar sunuldu. 

Migros sanal markette 2 al 1 öde kampanyası başladı! 

Ramazan Bayramı öncesinde 2 al 1 öde kampanyası başlatan Migros sanal market, kampanyanın yalnızca 2 gün süreceğini aktardı. Ürünleri eve kadar teslim eden Migros, kampanyası kapsamında 5 litrelik Komili ayçiçek yağının 2 adet alımda 229,95 TL’den 184,95 TL’ye düştüğünü duyurdu. Orkide markalı zeytinyağı, organik ve gezen yumurtalarda ise yüzde 25 indirim yaptı. Bu indirimlere ek olarak, pahalı ürünler arasında yer alan bebek mamalarında da 2 al 1 öde kampanyası başlattı. Böylelikle de maliyeti yüksek ürünlerde anne ve babalar da düşünülmüş oldu. 

İkinci ürün yüzde 50 indirimli! 

Migros, yüzde 25 indirim ve 2 al 1 öde kampanyasının yanı sıra bazı ürünlerde yüzde 50 indirim de duyurdu. Bu kapsamda kahvaltılık şarküteri ürünlerinin fiyatlarında düşüş yapan Migros, ikincisi yüzde 50 indirimli olan ürünleri şöyle açıkladı: 

  • Pınar marka “aç bitir” kokteyl hindi sosis 180 gram: 42.95 
  • Pınar marka “aç bitir” Macar salam 60 gram: 49.25 TL 
  • Pınar marka kahvaltılık salam 250 gram: 192.95 TL 
  • Erşan markalı karabiberli dana İtalyan salam 100 gram: 109.95 TL 

Kaynak: Diyarbakır Söz