Masabaşı iş arayanlara müjde! PTT sınav şartsız 35 bin TL maaşla personel alacak

PTT personel alımı yapacağını müjdeledi! İşte başvuru koşulları...

Masabaşı iş arayanlara müjde! PTT sınav şartsız 35 bin TL maaşla personel alacak

PTTEM Teknoloji, PTT’nin iştiraki olarak e-ticaret ve pazarlama elemanı alımı için harekete geçtiğini duyurdu. Başvurular, 12 Mart’ta başlayıp 10 Nisan’da sona erecek. İş arayanlar için önemli bir fırsat olan bu alımda, adaylardan belirli şartlar aranacak.

Başvuru yapacak adayların MS Office programlarına özellikle “Excel” konusunda bilgi ve tecrübeye sahip olmaları, uzun saatler boyunca odaklanarak çalışabilme yeteneğine sahip olmaları, ekip çalışmasına yatkın olmaları, ön lisans veya lisans mezunu olmaları ve e-ticaret süreçlerine ilgi duymaları bekleniyor.

Başvurular, İŞKUR’un “00008145799” numaralı ilanı üzerinden gerçekleştirilecek. Bu alım, KPSS şartı aranmaksızın yapılacak, dolayısıyla genç iş arayanlar için büyük bir fırsat sunuyor.

PTT’nin bu adımı, iş arayanlar arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Özellikle gençler arasında umut ve yeni bir perspektif yaratan bu alım, iş dünyasındaki dinamizmi artırmayı hedefliyor. PTTEM Teknoloji’nin bu girişimi, iş arayanlara umut verirken, şirketin genişleyen kadrosuyla da büyüme ve gelişmeye katkı sağlıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz