12 Yaşındaki Behiye'nin Katili İntihar Etti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, girdiği evde S. Ediz'i ağır yaralayıp kadının kızı olan Behiye Ediz'i öldüren cani Levend Macu, cezaevinde kendini astı.

12 Yaşındaki Behiye'nin Katili İntihar Etti

12 yaşındaki Behiye’yi öldüren katil zanlısı cezaevinde kendini asarak yaşamına son verdi.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde demir kapı camını kırarak girmiş olduğu evde S. Ediz’i ağır yaralayan ve aynı bıçakla kadının 12 yaşındaki kızı Behiye Ediz’i öldüren katil zanlısı Levend Macu, tutuklu olduğu cezaevinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Aynı Bıçakla Anneyi Yaraladı Behiye’yi Öldürdü!

24 Ocak saat 10.30’da Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak’ta meydana gelen bu olayda yabancı uyruklu Levend Macu, demir kapıyı kırarak müstakil eve girdi. 30 yaşındaki Levend Macu, evde anne S. Ediz’i (34) yüz ve kolundan toplamda 7 bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı. Ardından yaralı kadının kızı olan Behiye Ediz’i de boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayarak evden kaçtı.

Gürültüleri duyan komşuların ihbarı doğrultusunda olay yerine sağlık ve polis ekibi geldi. Ağır yaralanan anne ve kız ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan anne ve kızdan, 12 yaşındaki Behiye Ediz, doktorların derin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Annenin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Zanlı Cezaevinde İntihar Etti!

Olayın ertesi gününde yakalanan yabancı uyruklu Levend Macu, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Levend Macu tutuklu bulunduğu cezaevinde ise kendisini asarak hayatını sonlandırdı. Macu’nun cesedi ise otopsi yapılmak için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

İlgili Haberler

İntihar Değil Cinayet Çıktı: 20 Yıl Hapse Mahkum Edildi!

KYK'da İntihar Skandalı!

Herkes İntihar Sandı Cinayet Çıktı!

Kaynak: İHA