Ak Parti'de Efkan Ala Ak Parti Genel Başkanvekili olarak atandı

Genel seçimleri sonrası Ak Parti’de görevlendirmeler devam ediyor. Son olarak bir dönem Diyarbakır Valiliği de yapmış Efkan Ala Ak Parti Genel Başkanvekilliğine atandı. Ayrıca Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.

Ak Parti'de Efkan Ala Ak Parti Genel Başkanvekili olarak atandı

Genel seçimleri sonrası Ak Parti’de görevlendirmeler devam ediyor. Son olarak bir dönem Diyarbakır Valiliği de yapmış Efkan Ala Ak Parti Genel Başkanvekilliğine atandı. Ayrıca Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu. Ak Parti kongresinin Eylül-Ekim aylarında yapılacak ancak öncesinde il ve ilçe kongrelerinin yapılması planlanıyor.

Ak Parti’de görevlendirmeler. Ak Parti’de genel başkanvekilliği, genel başkan yardımcılıklarına ve danışmanlıklarına atama yapıldı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, AK Parti Genel Başkanvekilliği görevine Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala atandı.

Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Zafer Sırakaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ise Mehmet Ali Zengin getirildi.

Yusuf Ziya Yılmaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilirken Betül Sayan ve Kasım Gülpınar da Genel Başkan Danışmanı oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz