Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu! 8 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Çanakkale merkez ve 2 ilçede uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenlendi. 8 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu! 8 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Çanakkale İl Jandarma Genel Komutanlığı ekiplerince merkez ve 2 ilçede uyuşturucu operasyonu başlatıldı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu madde imal ve ticaret yapanlara yönelik başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Operasyonda Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi!

Çanakkale’de yapılan operasyonlar, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara geçit vermemeye devam ediyor. Özellikle il dışından Çanakkale’ye getirilen uyuşturucu maddelerinin satılmasını engellemek ve zehir ticaretinin kentte yapılmaması adına çalışmalar başlatıldı.

Yapılan operasyonlar Çanakkale Merkez, Ayvacık ve Lapseki ilçelerinde eş zamanlı gerçekleşti. 17 GK 743 ve 35 EF 265 plakalı araçlarda ve 8 şüphelinin evlerinde narkotik köpeği ile yapılan aramalarda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüphelilerin araçlarından ve evlerinden 11 gram metamfetamin, 1.565 gram esrar, 12 sentetik hap, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, tabanca, hassas terazi, 2 av tüfeği kartuşu ve 48 tabanca fişeği ele geçirildi.

Çanakkale İl Jandarma ekipleri tarafından şüpheliler; S.K., S.F., H.A.P., H.A., E.G., E.Ö. Ö.Ö ve yabancı uyruklu S.E. göz altına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler:

Karabük Emniyet Müdürlüğü'nden Uyuşturucu Çetelerine Darbe

Zehir Tacirlerine Narko Darbe

Diyarbakır'da "Sibergöz-20" Operasyonu

Kaynak: İHA