Görüş Bildir

PKK'dan CHP'ye çağrı: Birlik olalım

PKK'lı Cemil Bayık; 24 Haziran'ın son şans olduğunu, HDP'nin baraj altında kalmaması gerektiğini söyledi.

PKK'dan CHP'ye çağrı: Birlik olalım

Siyasi partiler seçim çalışmalarına devam ederken; PKK ve dış güçler de harekete geçti.

Örgütün siyasi kanadı HDP'ye destek isteyen Kandil yönetimi, CHP'ye çağrıda bulundu.

KANDİL'DEN CHP'YE ÇAĞRI

Örgütün firari elebaşlarından Cemil Bayık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında kurulan ittifakın yıkılması için 24 Haziran'ın son şans olduğunu ifade etti.

7 HAZİRAN'DA OLDUĞU GİBİ...

CHP'nin 7 Haziran'da olduğu gibi HDP'ye destek olması gerektiğini işaret eden Bayık, HDP'nin barajın altında kalmamasını istedi.

PKK'DA KORKU HAKİM

Erdoğan ve Bahçeli karşısında herkesin bir araya gelmesi yönünde çağrılarda bulunan Cemil Bayık; Cumhur İttifakı'nın başarıya ulaşmasının kötü bir son olacağını söyledi.

HDP KAĞIT ÜZERİNDE İTTİFAK DIŞI

İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile ittifak içerisine giren CHP; HDP'yi ittifak dışında bırakmıştı. Akşener'in isteği üzerine HDP'yi ittifak dışında bırakan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerine bu konuda uyarılarda bulunmuştu. CHP Lideri, HDP'nin ittifak içerisinde olmasını istediklerini ancak Akşener yüzünden bunun gerçekleşmediğinin saha çalışmalarında anlatılmasını istemişti.

HDP İKİNCİ TURDA CHP'Yİ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI

HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, ikinci tura kendilerinin kalmamaları halinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi destekleyeceklerini söyledi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi