Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Operasyon Düzenledi

Sivas’ta polis ekiplerince başlatılan uyuşturucu operasyonunda yakalan 3 şahıs hakkında işlem yapıldı. Çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Operasyon Düzenledi

Sivas’ta polis ekiplerince uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 3 şahıs yakalandı. Haklarında işlem başlatıldı.

Operasyon Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Gerçekleşti

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu operasyonu başlattı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan operasyonda 3 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar üzerinde yapılan arama ve kontrollerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 212 adet sentetik ecza hap ve 205,3 gram esrar maddesi şahıslar üzerinden çıktı.

Olaya ilişkin yakalanan 3 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etme veya bulundurma suçlarından işlem yapıldı. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü bu operasyonların düzenli olarak devam edeceğini bildirdi.

Narkotik madde ticareti, sevki veya kullanım suçunu gerçekleştiren şahıslara yönelik çalışmalar kararlılıkla devam edecektir.

İlgili Haberler:

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu! 8 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Sivas'ta Daha Önce Görülmedi: Kilosu 150 TL'den Satılıyor

Diyarbakır'da 600 Güvercin Telef Oldu!

Kaynak: İHA

Çok Okunan Haberler