Tatlı Küçük Yalancılar 9. Bölüm (son bölüm) - Açelya benim kardeşim

Star TV’nin yayın günü değişen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar 5 Eylül 9. Bölümü ile ekranlara geldi. Gizem, entrika, oyun, pusu, aşk, intikam, ihtiras dolu dizi Tatlı Küçük Yalancılar 9. Son bölüm’de neler oldu ayrıntıları sizler için derledik. İşte Tatlı Küçük Yalancılar 9. Bölüm (Son Bölüm) izleme fırsatı… Eren Açelya'nın kardeşi olduğunu söyledi bu arada.

Tatlı Küçük Yalancılar 9. Bölüm (son bölüm) - Açelya benim kardeşim

Tatlı Küçük Yalancılar 9. Bölümünde; Barış’ın yaralı bir halde ortadan kaybolmasıyla birlikte Hande için korku dolu saatler başladı. Onu tekrar görmek istiyorsa, kendisinden istenenleri eksiksiz yerine getirmelidir. Çünkü A. böyle istiyordu. İlk görevi ise evlerinin salonundaki suç izlerinden kurtulmaktı. A.’nın Barış’a karşılık istediği şey, ne yazık ki artık sahip olmadıkları bir şeydir. Barış’ı sağ salim görmek istiyorlarsa, onu bulmalı ve söylenen yere bırakmalıdırlar.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Saatler boyu, birkaç koldan Barış’ı arayan herkesin çabası boşa gidiyor gibidir. A. zannettiklerinden çok daha farklı bir oyun oynamaktadır. Sonunun iyi bitmesini planlamadığı bir oyun.  Bu arada Eren’i sıkıştıran Toprak, Eren’e Ayşegül’ün eski sevgilisi olup olmadığını ve suç ortağı olup olmadığını sorar. Eren ise Açelya benim kardeşimdi diyerek Toprak’ı şoka uğrattı ve Tatlı Küçük Yalancılar 9. Bölüm orada son buldu. Tatlı Küçük Yalancılar 9. Bölüm izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz