Amedspor’a destekler devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider olan ve şampiyonluk için yarışında son viraja giren Amedspor’a şehirde bulunan kurumlardan, derneklerden vb. destek gelmeye devam ediyor.

Amedspor’a destekler devam ediyor

Taraftarıyla şampiyonluğa kenetlenen Amedspor’a diğer taraftan kentteki sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarından da maddi ve manevi destekler devam ediyor.

30 binden fazla taraftarı karşısında 24 Erzincanspor’u 4-1 yenerek TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 68 puan ile lider olan Amedspor, kalan son 6 hafta maçlarını da kazanıp lig şampiyonluğunu garantilemek istiyor.

Diyarbakır Tabipler Odası Başkanı Dr. Elif Turan da Amedspor’a destek için Eczacılar ve Tabipler Odası üyeleriyle birlikte Amed Store’yi ziyaret edip destek için alışverişte bulundular.

Turan yaptığı paylaşımda, “Dün destek amaçlı tribündeydik, bugün de ‘Amedspor’a Destek Amed Store’den Geçer’ kampanyasına destek sunmak amacı ile Amed Store’daydık. Amedspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.” dedi.

Amedspor da, “Eczacılar ve Tabipler Odası Amed Store mağazamızdan alışveriş yaparak kulübümüze destek oldu. Bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz