Siirt transferde coştu

Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Siirtspor, Göztepe'den Yüksel Kayaalp ve Ankara Demirspor'dan Bartu Büyükyıldırım ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Siirt transferde coştu
Sportif Direktör Benhur Babaoğlu, ligin ikinci yarısında güçlü bir Siirtspor oluşturmak için takımdaki eksiklikleri hızla giderdiklerini ifade ederek, transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Babaoğlu, daha önce Kahramanmaraş Belediyespor'dan Sinan Demir ve Emrah Uçar, Erzurum Belediyespor'dan da Musa Ballı ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladıklarını hatırlattı.

AYDIN :’HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ’

 Siirt Valisi Ahmet Aydın, takımın Antalya'da yaptığı kampı ve gerçekleştirdiği transferleri yakından takip ettiğini belirterek, takıma maddi açıdan da destek olduklarını bildirdi.

Kulübe her türlü maddi ve manevi desteği verdiklerini belirten Vali Aydın, şunları söyledi:"Siirtspor'un bu sezon küme düşmeyeceğine inanıyorum. Takımın daha iyi sonuçlar alabilmesi ve en azından bu sezon ligde kalabilmesi için maddi, manevi olarak takıma destek olmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar 200 bin lira benim çabalarımla, 200 bin lira iş adamı Ethem Sancak, 200 bin lira da iş adamı Nihat Özdemir tarafından olmak üzere, toplam 600 bin lira maddi kaynak aktardık. Siirtspor'u yapılacak transferlerle ligin ikinci yarısında çok daha güzel günler beklediğine ve hızla bulunduğu düşme hattından kurtulacağına inanıyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz